Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kaj pomeni, če povsod videvate števila 2, 22, 222 ali 2222

To, da pogosto naletite na število 2, samo ali v družbi drugih dvojk, v življenje prinaša posebno sporočilo.

21.1.2022 ob 5:11 | Foto: Alena Bogatyrenko/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj pomeni, če povsod videvate števila 2, 22, 222 ali 2222

Zagotovo ste se že kdaj zamisli nad tem, da res pogosto vidite katero od števil. V različnih kontekstih ter ob različnih priložnostih. Seveda ste se mimogrede vprašali, če ima to kakšen poseben pomen.

Numerologi na to vprašanje odgovarjajo z da. In portal The Elephant razkriva, kaj pomeni, če vam pred oči skačejo dvojke.

Število 2

Število dve je najbolj ženstveno od vseh števil. Njene vibracije so povezane z energijo veselja, uravnoteženosti in miru.

Prav tako je povezano z ljubeznijo, zdravjem, harmonijo in srečo v vseh odnosih. Osebe, ki pogosto vidijo dvojko, so po naravi avtentične, umetniške, kreativne, strpne, čustvene, občutljive, zveste, predane in intuitivne.

Pogosto pojavljanje števila pred očmi sporoča, da je treba zaupati vase ter v svoje spodobnosti, predvsem pa v svoje srce. S tem je mogoče vplivati tako na kvaliteto lastnega življenja kot na življenja ljudi, ki vas obdajajo.

Sicer je dvojka eno najbolj podcenjenih števil. Kajti je hkrati močno in graciozno: njene zaobljene oblike spominjajo na mehkobo in nežnost, njena upognjenost pa na dejstvo, da predstavlja nekaj, kar je praktično nemogoče zlomiti.

To sporoča tudi osebam, ki ga velikokrat ugledajo: ostanite samosvoji in prilagodljivi, sklepajte kompromise, a ne pustite se zlomiti pod pritiski. Ohranite pogum ter energijo in ne bojte  se izzivov, ki so pred vami.

Število 22

Tisti, ki pogosto opazi število 22, je mojster obvladovanja moči. 22 je eno najmočnejših števil in osebi, ki ga velikokrat vidi sporoča, da lahko uresniči vse svoje zamisli ter da zanjo praktično ni meja.

22 predstavlja starodavno modrost, transformacijo, odraža sanje, razvoj, kreativnost, intuicijo, univerzalno ljubezen in sposobnost prenašanja domišljije v prakso.

Človeku, ki se prikazuje šepeta, da je na pravi poti in naj po njej še naprej stopa optimistično, kajti zagotovo ga na koncu čaka pozitiven rezultat.

Res je sicer, da ima to število tudi temno plat in lahko označuje nervozo, tesnobo in trmo, vendar je zlasti trma v končni fazi lastnost, ki pripomore do uresničitve želja ter ciljev.

Število 222

Število 222 združuje pozitivne vibracije obeh: 2 in 22. Zato je to ekstremno močno število. Opozarja, da ni prav nobenega razloga za zaskrbljenost in negativne misli. Trenutni dvomi in skrbi, ki navdajajo nekoga, ki pogosto vidi 222, so odveč in zgolj črpajo energijo.

Samo število sicer predstavlja notranjo moč, znanje, sposobnosti, pripravljenost odpuščati ter tudi harmonijo in skromnost.

Spodbuja uresničevanje sanj in idej, hkrati se velikokrat pojavlja tedaj, ko je treba posebno pozornost namenjati odnosom. Naj bo s partnerjem, družino ali prijatelji, ter tudi z ljudmi, ki se v življenju pojavijo nepričakovano.

Če velikokrat vidite kombinacijo 222 lahko pričakujete, da bo oseba, ki je ne poznate ali se že dolgo niste spomnili nanjo, v življenje prinesla pomembno sporočilo.

Število 2222

Še eno izjemno močno število. Kadar se velikokrat pojavlja priča, da je življenje v ravnovesju in sporoča, da se bodo vsi cilji in namere, čeprav zastavljeni daleč v preteklosti, uresničili.

Kot rečeno, število simbolizira ravnotežje, odločnost, spokojnost in mir. Govori, da se nič ne zgodi po naključju in da je vse, kar se dogaja, posledica določenih misli in dejanj.

Ter da vsak drži življenje v svojih rokah, zato ne sme nikoli obupati. Obljublja upanje, čeprav so zadeve na prvi pogled brezupne. Tolaži, da so vse težave le trenutne narave in da se nekdo  pomika v pravo smer, le izbira časa za določene načrte morda ni bila prava.

Vesolje s številom 2222 sporoča, da nekaj ni neuresničljivo, je pa moda malo slabo zastavljeno. Skratka, število vliva upanje in spodbuja: "Nadaljujte. Čarovnija se zgodi, kadar ne obupate."

Preberite še: Kako s števili 5, 3, 1 doseči srečo

Morda vas zanima tudi: Tri števila, ki govorijo da ste zdravi in fit


oddajte komentar

preberite tudi

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

ne spreglejte