Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Je Meghan Markle res že rodila?

Okoli prvega otroka Meghan Markle in princa Harryja se pojavljajo namigovanja, da sta že starša, kakšna pa je resnica?

25.4.2019 ob 4:23

meghan_markle_micna.jpg

Dan, ko bo na svet prijokal otrok Meghan Markle in princa Harryja, se nezadržno bliža. Zato mnogi po vsem svetu mrzlično spremljajo novice z britanskega dvora o tem, kaj se dogaja z bodočima staršema. Razumljivo. Ob vsej predporodni mrzlici se je pojavila celo teorija, da je Meghan že rodila, le da novice s soprogom še nista poslala v svet.

A kot piše Cosmopolitan, ji ne gre verjeti. Zakaj pa so takšna namigovanja sploh vzniknila?

Doria Ragland je od 16. aprila pri hčerki in zetu

Meghanina mama je spakirala kovčke, do nadaljnjega odpovedala tečaje joge in poletela v Anglijo, da bi bila v ključnih trenutkih ob hčerki in zetu. Po pisanju Harper’s Bazaarja je v njunem domu Frogmore Cottage že dober teden dni, kar je nedvomno jasen dokaz, da dete prihaja.

Meghan in Harry sta se vsem zahvalila za darila

Malo prenagljeno se je zahvaljevati za darila še preden se otrok rodi, kajne? Meghan in Harry sta to storila prejšnji teden, ko sta na svojem Instagramu objavila prisrčno zahvalo vsem, ki so darovali v korist njunega potomca. A najbrž sta le super vljudna.

Meghan in Harry sta se odločila, da bosta zadeve okoli poroda ohranila v krogu najbližjih

"Vojvoda in vojvodinja se veselita, da bosta lahko veselo novico delila z ostalimi potem, ko bosta v zasebnosti, kot družina, pozdravila novega člana," se je glasilo uradno sporočilo. Kar zagotovo pomeni, da ne bo fotografije pred porodnišnico, kot smo bili navajeni pri Kate.

Po predvidevanjih kraljeve poročevalke Rebecce English, bosta Meghan in Harry organizirala fotografiranje približno dva dni po rojstvu sina ali hčerke.

Meghan bi domnevno rada rodila doma

Kot je poročal Daily Mail, bi Meghan rada rodila doma. "To je njej najljubša možnost, a vse je odvisno od tega, kako bodo zadeve potekale," je povedala prijateljica vojvodinje.

Vsekakor pa ni dvoma da bi, če bi ji načrt uspelo izpeljati, prihod dojenčka lažje ostal skrivnost.

Princ William je odpotoval

Princ William se te dni mudi na obisku na Novi Zelandiji, kjer se bo prav danes, 25. aprila poklonil žrtvam strelskega pohoda v Christchurchu.

Zakaj je to pomembno? Neobičajno bi bilo, da bi otrokov stric odpotoval v tednu, ko naj bi se rodil njegov nečak. Prav tako datum njegovega odhoda ni bil potrjen do 17. aprila, ko je bil najbrž znan natančnejši datum Meganinega poroda. Zanimivo, zanimivo.

princ_william_micna.jpg

… odhaja tudi princ Charles

Princ Charles s soporogo Camillo od 7. do 10. maja načrtuje potovanje v Nemčijo. Tudi tu velja, da kraljeva družina potovanja ne bi načrtovala v času, ko naj bi na svet prijokal otrok. Prvi teden v mesecu ljubezni? 

Kje torej ostanemo?

Dobro, še vedno ni mogoče natančno napovedati, kdaj bo luč sveta ugledal naslednji potomec britanske kraljeve družine. A nekaj je jasno: ko bo, bo pred Buckinghamsko palačo lična tabla, na kateri bo oznanjena vesela novica. Takšna:

tabla_micna.jpg

In ker je še ni, lahko z dokajšnjo gotovostjo zatrdimo, da Meghan še ni mamica.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Drzno odprto pismo Meghan Markle: "Smejala se boš, a med tvojimi nogami bo zgodba posvem drugačna" in Koliko otrok načrtuje princ Harry

Morda vas zanima tudi: Kaj se je dogajalo na zabavi za dojenčka Meghan Markle v New Yorku


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte