Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Izberi srce in spoznaj, kakšna si v zvezi

Nato pa naj preprost test opravi še tvoj fant.

13.11.2017 ob 5:55

srce_micna.jpg

Izberi enega od štirih src na sliki, ki se bo s klikom nanjo povečala. Tisto, ki ti najprej pade v oko, o tebi razkriva nekaj, česar se morda še sama ne zavedaš. Namreč, kakšna si v razmerju, kaj v njem daješ in kaj pričakuješ. Kaj torej pomeni, če si izbrala prvo, drugo, tretje ali četrto srce?

Prvo srce: Mirna in predana

Deluješ pomirjujoče in vsi se v tvoji družbi zlahka sprostijo. Zaupanje, zvestoba in predanost so zate izjemno pomembne lastnosti, zlasti ko gre za izbiro partnerja.

V razmerja se ne podajaš hitro in brezglavo, potrebuješ čas, da dobro pretehtaš pluse in minuse, ko pa enkrat podariš srce, se zvezi predaš z dušo in telesom.

Drugo srce: Skrivnostna

Ljudje se tvojemu skrivnostnemu šarmu in zapeljivosti preprosto ne morejo upreti. Si zelo strastna, privlačna, a le redko povem razkriješ pravi jaz, prav zato si za druge še bolj zanimiva.

V zvezi si previdna in nikoli v njej ne dajaš preveč. Vedno te je namreč malce strah, da ne bi bila razočarana.

Tretje srce: Ljubiš brezpogojno

Zate bi lahko trdili, da hrepeniš po nekomu, ki bi se najbolj približal tvojemu idealu. Torej nekomu, ki si ga videla v romantičnih filmih in ki ga pričakuješ v svojem življenju.

Si zelo romantična in na nekoga, ki ti je všeč, se trudiš narediti kar najboljši vtis. Veliko daješ, prav toliko pričakuješ v zameno. Predvsem, ko gre za brezpogojno ljubezen.

Četrto srce: Strastna

Življenja brez seksa si ne moreš zamišljati. Imaš bogato spolno življenje in si tudi sicer fizično aktivna, kar ti v postelji vedno pride prav.

Oddajaš močno energijo in rada imaš vse pod nadzorom, prav to partnerji pri tebi najbolj cenijo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Meow Gag


oddajte komentar

preberite tudi

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

ne spreglejte