Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: znaki, ki veliko obljubljajo, a največkrat razočarajo

Za rojene v določenih astroloških znakih so obljube zgolj besede, ne pa tudi dejanja.

7.10.2018 ob 3:43

zenska_ki_pije_kavo.jpg

Že od malega poslušamo, da je obljubljeno treba izpolniti. Medtem, ko se nekateri tega dobro zavedajo in vselej besede spremenijo v akcijo, so na drugi strani takšni, ki še preden do konca izrečejo obljube, nanje pozabijo. Kateri astrološki znaki veliko obljubljajo, a največkrat razočarajo, razkriva Your Tango.

Tehtnica

Na prvem mestu se je znašla zaradi dejstva, da je praktično sinonim za prelomljene obljube. Na srečo rojeni v ozvezdju tehtnice ne obljubljajo veliko, saj sebe dobro poznajo in vedo, da tistega, kar bi obljubili, najbrž ne bodo mogli izpolniti. Ker bodo pozabili, ker jim bo zmanjkalo časa, ker imajo preveč dela sami s seboj, vseeno, kaj je razlog, tehtnice dlje od besede največkrat ne pridejo. Izkupiček njihovih dejanj je pogosto enak nič.

Strelec

Ne zaupajte strelcu in njegovim zapriseženim besedam. On nima pojma, kaj pomeni izpolniti obljubo in se držati dogovorov. Strelci pač počnejo le tisto, kar je v njihovem ozkem interesu in živijo za trenutek. Čeprav je to na prvi pogled zanimivo in se zdi, da živijo idealno življenje, je dejstvo, da je neizpolnjevanje obljub nespoštljivo ter sebično.

Dvojček

Ni res, da dvojček ne izpolnjuje obljub. A od tedaj, ko nekaj obljubi pa do takrat, ko to izpolni, preteče zelo veliko vode. On nima občutka za čas in z obljubami se bo ukvarjal … kasneje, enkrat, nekega dne. Največkrat tisti, ki mu je obljubo dal, do tedaj, ko jo dvojček končno izpolni, na dogovor že pozabi.

Bik

Tako je zakopan v svoj svet, da se ne ukvarja z nečim tako trivialnim, kot so obljube. Te vedno daja, le redko pa jih tudi izpolni. Ne glede na to, na kaj se nanašajo: na rezervacijo vstopnic, nakup prigrizkov ali na prevoz do letališča. Obljuba je za bika beseda in nič več. Dejstvo, da se drugi tedaj, ko je ne izpolni, nanj jezijo, se mu zdi smešno, njihova jeza pa povsem neupravičena.

Vodnar

Tako hitro, kot vodnarji nekaj obljubijo, tako hitro obljubo prelomijo. To je znamenje velikih prevarantov. Besede ljubim te in vedno bom ob tebi, v njihovem svetu pomenijo: prevaral te bom takoj, ko bo za to priložnost. Zaupati vodnarju ni mogoče. Pa naj bo vaš prijatelj ali ljubimec.

Devica

Devica v vsemu išče zaupanje. Močno želi verjeti v ljudi, tako močno, da pozabi, da bi morali tudi drugi verjeti vanjo. Ona obljubi, to je res, a obljubo prav tako hitro tudi prelomi. Kdo je v njenih očeh za to kriv? Zagotovo ne ona. Krivdo hitro naprti drugim. Tako zavzeto, da v njih res prebudi slabo vest, devica pa se zato počuti bolje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte