Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: tako vam izkazuje ljubezen glede na astrološko znamenje

Ljubezen je univerzalno čustvo, a rojeni v različnih znamenjih zodiaka jo izražajo na različne načine.

1.10.2018 ob 8:37

moski_zenska_ljubezen_kavarna.jpg

Vsako astrološko znamenje na svoj način izraža naklonjenost in ljubezen. Vsak po svoje kaže, kaj in kako močno čuti. Kako brez besed izkazujejo najgloblja pozitivna čustva oven, bik, dvojček ter vsi ostali, razkriva Your Tango.

Oven

Naklonjenost do nekoga oven najpogosteje izraža z izzivi. Če predlaga kakršnokoli tekmovanje, pa naj bo košarka v postavi ena na ena, namizno igro, kviz, tek ali podobne dejavnosti, v katerih je nekdo zmagovalec in nekdo poraženec,  je to jasen znak, da ovnu ni vseeno. Ne (zgolj) zato, ker bi želel pokazati, da je boljši, temveč predvsem, ker je to njegov način spogledovanja.

Sicer pa rojen v prvem ozvezdju zodiaka neredko kar pove, kaj v resnici čuti. To, da priložnost morda ni najbolj primerna, ga prav nič ne zanima. Kajti, če z izzivi ne dojamete, da ste mu všeč, mu po njegovem mnenju ne preostane drugega, kot da brez okolišenja izusti, kaj čuti.

Bik

Bik privrženost in topla čustva izraža s prisrčnimi gestami. Dolgo časa potrebuje, da svoje občutke ubesedi, a če poskrbi, da vas ne zebe, vam skuha topel čaj, kupi karte za koncert vaše priljubljene skupine ali vam nudi objem, kadar vas je strah ali ste žalostni, ste lahko prepričani, da imate v njegovem srcu posebno mesto in da vam bo kmalu prinesel velik šopek rož  ali (in) vam skuhal okusno večerjo.

Dvojček

Najbolj klepetavo znamenje zodiaka. Če ga boste pozorno poslušali, boste iz njegovih besed razbrali, koliko mu pomenite in kaj čuti do vas. On preprosto pove, se navduši v debati z vami in ga zanima, kaj mislite o nečem, ter kakšni so vaši pogledi na resne ali banalne življenske teme.

Morda vas bo malo dražil, izzival ter vam v šali nasprotoval, a kadar si za pogovor z vami vzame veliko časa ste lahko prepričani, da ste se usedli v njegovo srce.

Rak

Raki so zelo čustveni in svoje občutke izražajo na vse mogoče načine. Zavzeto poslušajo, kadar jim nekdo, ki ga imajo radi, nekaj pripoveduje, skrbijo zanj, kadar je bolan, ga spodbujajo in si zapomnijo vse, kar mu je pri srcu. Od glasbe do jedi in oblačil.

Če se rak na vso moč trudi, da bi ob njem imeli občutek, da ste res nekaj posebnega, vas ima nedvomno rad.

Lev

Lev premišljeno izkazuje naklonjenost. Če ste samo omenili, da vam je všeč tajska hrana, jo bo mimogrede kupil za vas ali vas peljal v restavracijo, kjer je na jedilniku. Rojen v tem znaku je prav tako velik podpornik in bo ob vas vedno, ko ga boste potrebovali.

Hkrati so levi  izjemni pri obdarovanju. Četudi ni vaš rojstni dan, vas bo presenetil z darilom, ki vas bo navdušilo. Kar tako, ker ste mu všeč. Če bo darilo leva popolno za vas, ni nobenega dvoma, da ste ga očarali. 

Devica

Pozorne device najprej čakajo, opazujejo in tako spoznavajo, kaj je tisto, kar potrebujete. Prav to boste ob nekoga, ki je rojen v tem znamenju in do vas goji naklonjenost, tudi dobili. Če bi radi, da vam nekdo popravi omaro, bo devica kmalu z izvijačem stala na vaših vratih.

Če potrebujete nekoga, da bi vas peljal na koncert, lahko računate na devico. Rojen v tem znamenju bo ob vas tedaj, ko boste veseli in ko boste žalostni. Ne glede na to, kdaj boste  potrebovali uho ali uslugo. 

Tehtnica

Rojeni v tem znamenju poznajo nešteto načinov, kako izraziti naklonjenost. Če so občutki, ki jih do nekoga goji tehtnica romantični, bo to pokazala z velikimi gestami: šopki rož, okusno večerjo, sladkimi sporočili in še bi lahko naštevali. Prav tako si tehtnice za ljudi, ki jih imajo rade, izmišljajo smešne in zabavne nadimke.

Ker so to po naravi očarljivi posamezniki, je včasih težko ločiti, ali je rojen v tem znaku samo prijazen, ali čuti kaj več. A če je v obnašanju tehtnice le kanček spogledovanja, ste lahko prepričani, da do vas goji topla čustva.

Škorpijon

Škorpijon je do nekoga, do katerega čuti naklonjenost, pozoren in čuten. Zaradi njegove izjemne intuicije natančno ve, kaj predmet poželnja potrebuje in česa si želi, ter mu to tudi priskrbi.

Prav tako so škorpjoni zelo seksualni in z dvoumnimi pripombami nakazujejo, da na prijateljski odnos gledajo kot na nekaj več. Tu je še fizični stik: ob vsaki priložnosti se dotika roke, hrbta, ramen nekoga, ki mu je všeč. 

Strelec

Strelec si vedno zapomni pomembne datume in rojstne dneve ljudi, ki mu veliko pomenijo. In vselej pripravi nekaj posebnega. Velik znak njegove naklonjenosti je povabilo na izlet ali daljše potovanje.

Prav tako obožuje komunikacijo. Pa naj bo preko klepetalnic, kratkih sporočil, elektronske pošte, velikokrat pokliče kar tako, da bi slišal glas predmeta poželenja in poskrbel, da ga ta ne bo pozabil. 

Kozorog

Kozoroga ni lahko očarati. Praviloma potrebuje čas, da se zagreje. In ko se, to pokaže s pozornostjo ter obzirnostjo. On bo rezerviral mizo v najboljši restavraciji, kjer drugi čakajo več tednov in dobil vstopnice za že razprodani koncert. Ko začuti, da nekomu lahko zaupa, se sprosti in postane bolj čustven.

Ne bodite pa presenečeni, če bo velike načrte za prihodnost začel snovati že po nekaj uspešnih zmenkih.

Vodnar

Rojeni v tem ozvezdju so domiselni. Tudi pri njih nekaj časa traja, da se prepričajo v svoja čustva, a ko se, jih izražajo na neobičajen način: sarkazem, draženje in zbadanje so pri njih del igre osvajanja.

Včasih so celo malo žaljivi, a to ni njihov namen. To je le njihov način izražanja naklonjenosti. Oni se pač radi šalijo. Na račun tistih, ki jih imajo radi in na svoj račun. 

Riba

Po naravi čustvene ribe prisegajo na objeme, poljube, držanje za roke in petje hvalospevov. Ne bodite presenečeni, če vam bo rojen v tem ozvezdju napisal pesem ali narisal risanko na temo zgodbice, ki ste mu jo nekoč pripovedovali.

Riba ljudem, ki jih ima rada, posoja denar, ne da bi kaj pričakovala  vračilo, nesebično pomaga, jih podpira ter je zvesta in radodarna. Ko enkrat osvojite ribo, jo boste za vedno imeli v svojem življenju in poskrbela bo, da nikoli ne boste pozabili, kako posebni ste.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte