Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Štiri astrološka znamenja, ki jih ni pametno izzivati

Ker so zelo temperamenti ter nagle jeze, je v družbi nekaterih astroloških znakov previdnost več kot na mestu.

6.8.2018 ob 3:49

jeza_horoskop_znamenje_zenska_postelja_izzivanje_oven.jpg

Vsak ima svojo zalogo strpnosti in vsakomur včasih prekipi. Res pa je, da nekateri premorejo več potrpežljivosti, pri drugih je mera hitreje polna. Obstajajo astrološki znaki, ki imajo hitro dovolj provokacije, izzivanja in tudi nasprotovanja. Kateri so nagle jeze in nejevoljo več kot očitno izrazijo, razkriva Your Tango.

Oven

Zagotovo ste ovna na tem mestu pričakovali. Ta se zelo hitro razjezi in tedaj, ko je jezen, ni pametno biti v njegovi bližini. Ognjeno znamenje čustev ne zna, niti jih noče zadrževati in tistim, v katere usmeri svojo jezo, prav nič ne prizanaša. Čeprav za njegovo togoto sploh niso krivi. So pač tam in zato lahka tarča besednega besa. Na srečo se oven tako hitro, kot izbruhne, tudi pomiri. Do tedaj pa, kot rečeno, umaknite se mu izpred oči.

Lev

Še eno ognjeno, temperamentno in vzkipljivo znamenje. Levova strast do življenja je tista, zaradi katere največkrat vzkipi. Kajti on ne prenese, da bi mu kaj stalo na poti do ciljev in ko se ovire pojavijo, jih napade kot pravi stepski plenilec. Ne dopušča ugovorov, on vendar ve vse, ne prenese nasprotovanja, on je najbolj pameten in kadar se kaj zalomi, se ne obnaša ravno zrelo. Najbolj ga razjezi, kadar drugi dvomijo vanj. Premore ogromno samozavesti in ne dopušča ideje, da se morda moti. Kadar si mu kdo drzne ugovarjati, ga lev hitro utiša z mogočnim rjovenjem.

Škorpijon

Škorpijon je po naravi strasten ter agresiven. Kadar je jezen, se to dvoje združi v eno. Tedaj zadeve niso ravno prijetne. Škorpijonova jeza je zelo strašljiva in meji že na nasilje. Ne vedno fizično, a tudi psihično lahko močno zaboli. On ne izbira besed, najslabše pri celotni zgodbi pa je, da je skoraj nemogoče predvideti, kdaj bo prišel val njegovega besa. Nekoliko spominja na nevihto: včasih jo napovedo temni oblaki, včasih pa strela poči z jasnega. Kajti njegovo razpoloženje se lahko v trenutku spremeni iz milega in prijetnega v jeznega ter strašljivega.

Kozorog

Kozorog je vedno videti slabe volje. Čeprav ni. Zato je v resnici težko presoditi, kaj se mu mota po glavi in kakšno je njegovo razpoloženje. Če mislite, da ga je najbolje vprašati, zakaj je slabe volje, ste v zmoti. V trenutku, ko mu boste namenili prijazno besedo o počutju, bi si želeli, da bi molčali. Kajti ne samo, da se kozorog tedaj, ko se drugi pretirano ukvarjajo z njim ali mu očitajo negativno energijo, močno razjezi, tega tudi zlepa ne odmisli in pozabi. Morda bo kričal, dokler ne bo povsem rdeč v obraz ali vas bo ponižal s pikro pripombo, nobenega dvoma pa ni, da ne eno in ne drugo ni nekaj, kar bi hoteli doživeti. Nikoli.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte