Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: rojeni v teh znamenjih ne poznajo strahu in si upajo premikati meje

Rojeni v nekaterih astroloških znakih imajo široka obzorja in prav takšno srce, zato sprejemajo vse, kar jim življenje ponuja.

12.9.2018 ob 6:19

zenska_blondinka_tetovaze_tatuji_piercing.jpg

Imeti široko srce je čudovita lastnost. Tisti, ki se z njo ponašajo, sprejemajo različne ideje, poslušajo mnenje drugih, nikogar ne obsojajo in se znajo postaviti v kožo sočloveka. Prav tako ne poznajo strahu pred neznanim ter si upajo premikati meje. V katerih astroloških znakih so največkrat rojeni takšni posamezniki, razkriva Your Tango.

Vodnar

Vodnarji so znani po svoji odprti in odkriti naravi. Ne samo, da sprejemajo vse lastnosti ljudi, ki jih obkrožajo, prav tako se zavedajo, da se tudi sami razlikujejo od ostalih, a jih to v življenju ne ovira. Razlike sprejemajo in nanje gledajo kot na tisto, kar bogati vsak dan.

Radi izstopajo iz množice, radi so opaženi in z veseljem predstavljajo sebe kot kreativne ter domiselne. Veliko raje, kot bi živeli v senci. Ne marajo oznak, ne marajo predsodkov in nikogar ne zavračajo samo zato, ker jim ne bi bilo všeč njegovo poreklo, vira, jezik ali barva polti. Oni se trudijo spoznavati ljudi in si o njih ustvariti svoje mnenje. To praviloma nikoli ni (zgolj) slabo.

Dvojček

Tudi dvojčki so izjemno širokega in odprtega srca. Imajo svoje mnenje ter prepričanje, a to še zdaleč ne pomeni, da tistih, ki imajo drugačnega, ne poslušajo in spoštujejo. Dvojčki radi z drugimi delijo svoje zamisli in ideje, če pa jim nekdo predstavi argumente, ki so drugačni od njim lastnim, jim z veseljem prisluhnejo ter jih upoštevajo.

Strelec

Strelci ne poznajo obsodb in diskriminacije ter zavračajo vse predsodke, ki se v širši ali njim ožji družbi pojavljajo. Radi preizkušajo novosti in četudi jih sprva nekaj plaši, jim to ne prepreči, da tega ne bi spoznali.

Lahko jim ni všeč, a vsaj ne morejo si očitati, da niso poskusili. Strelcev ni strah drugačnosti, nenavadnosti in ne novosti. V resnici jih prav vse to neizmerno privlači.

Riba

Ribe so radovedne, vse v življenju jih zelo zanima in vedno iščejo nove navdihe. Rade spoznavajo tuje kulture, odkrivajo sebe in iščejo lepoto tam, kjer je na prvi pogled ni videti.

Z veseljem eksperimentirajo in stvari počnejo drugače od ostalih ter opazijo veliko tistega, kar drugi ne. Ribe so kreativne in zato odprtih misli ter srca, kar še bolj spodbuja njihovo ustvarjalno naravo.

Tehtnica

Rojeni v tem ozvezdju imajo o vsem svoje mnenje, a to še zdaleč ne pomeni, da ne sprejemajo tistega, v kar verjamejo drugi. Ker so zelo empatične, znajo stopiti v čevlje sočloveka in na zadeve pogledati z drugačne perspektive.

Če se tehtnice z nekom ne strinjajo, ga ne utišajo, temveč poslušajo argumente druge strani. So poštene in zato vsakomur dajo možnost ter priložnost. Kar pa ne pomeni, da jih je zlahka mogoče prepričati, da bi spremenile svoj pogled na svet.

Oven

Individualisti, ki nočejo slediti drugim in njihovim idejam, prav tako nikomur ne vsiljujejo svojih. Zanje ima vsak pravico početi stvari, ki ga veselijo in v katere verjame. Sledijo svoji poti ter se učijo iz lastnih zmag, tudi napak.

Več izzivov, s katerimi se na poti življenja soočijo, več izkušenj dobijo in bolj izpopolnjeni so. Ovni ne obsojajo drugih in nočejo, da bi kdo obsojal njih. Nikoli niso do nikogar vzvišeni ali pokroviteljski, v svoj krog spustijo vse, saj vedo, da bodo s tem, ko bodo poznali več različnih posameznikov, bolj razširili svoja obzorja in v pisani družbi nabirali vedno nove, neprecenljive izkušnje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte