Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: pet najbolj maščevalnih astroloških znakov

Obstajajo znamenja zodiaka, ki se vedno maščujejo in se jim res ni dobro zameriti.

14.9.2018 ob 4:51

zenska_mascevanje_micna.jpg

Maščevalni ljudje nikoli ne pozabijo bolečin, krivic, trpljenja ali izdaje. In ne samo, da nanje ne pozabijo, vselej najdejo način, kako se tistemu, ki jim jih je zadal, kar najbolj kruto maščevati. Če se sprašujete, katerim astrološkim znakom se zaradi njihove maščevalnosti res ni pametno zameriti, ima odgovore za vas Your Tango.

Škorpijon

Nedvomno so rojeni v tem ozvezdju med vsemi astrološkimi znaki najbolj maščevalni. Oni za nobeno ceno niso pripravljeni pozabiti, kaj šele spregledati izdaje, laži ali prevare. In kadar jim jo kdo zada, tedaj se maščujejo. Maščevanje je preprosto v njihovi naravi.

Ker so zelo občutljivi, so hitro prizadeti in bolečino lahko nekoliko ublažijo le tako, da tistemu, ki jim jo je prizadejal, vrnejo. Ne v enaki, temveč v veliko večji meri. Imajo vse potrebne sposobnosti, da udarijo tam, kjer najbolj boli: so intuitivni, pametni, premišljeni in tarči njihovemu maščevanju se niti sanja ne, kdaj si lahko obetajo povračilni udarec ter v kakšni obliki jih bo zadel.

Še eno opozorilo: zaradi izjemne sposobnosti manipulacije v svoj načrt zlahka prepričajo tudi tiste, ki s konkretnim dogodkom nimajo nič. Preden se dobro zavedo, so del škorpijonovega načrta maščevanja.

Bik

Ne igrajte se z bikom. Vse skupaj se ne bo dobro končalo. Kajti bik je naslednji na lestvici maščevalnih znamenj. Ker ga odlikuje potrpežljivost, nikoli ne bo udaril nazaj takoj, temveč bo čakal idealno priložnost. In izdelal popoln načrt.

Pri bikovemu maščevanju je lahko nekoliko v olajšanje dejstvo, da se ne bo posluževal nizkih ter zahrbtnih udarcev. On je za odprte bitke: natančno boste vedeli, s čim ste ga prizadeli in zakaj se vam je maščeval. In sčasoma bo tudi odpustil. Res pa je, da bo morda preteklo veliko vode, preden bosta znova skupaj pila kavo.

Lev

Večinoma so rojeni v znamenju leva prijazni. Razen, kadar jim nekdo nekaj vzame ali v njih prebudi ljubosumje. V tem primeru postanejo maščevalni. So namreč zelo posesivni in materialistični, kar pomeni, da če boste levu nekaj ali nekoga vzeli, bo poiskal načine, da se mu boste odložili. Po njegovo.

Ker ima zelo močna in jasna stališča, le težko spremeni mnenje. Če bo leva razočaral prijatelj, mu tega nikoli ne bo odpustil. Privoščil mu bo vse slabo ter poskrbel, da se mu bo kaj takšnega tudi zgodilo. Skratka, levu se res ni pametno zameriti.

Rak

Nežni raki premorejo veliko maščevalnosti. Zlasti, kadar jih prizadene nekdo, ki ga ljubijo ali imajo radi. Tedaj mu privoščijo vse najslabše in čakajo na primeren trenutek, v katerem bo njihovo maščevanje najbolj bolelo. Res je, da to praviloma ni tako kruto, kot maščevanje škorpijona, vendar ga je vseeno zaznati.

In še nekaj: rak se ne maščuje le tistim, ki prizadenejo njega, temveč tudi vsem, ki bolečino zadajo njemu dragim osebam. Torej pozor, če boste užalili prijatelja ali člana družine raka, si lahko obetate maščevanje od nekoga, ki ga morda sploh ne poznate.

Tehtnica

Morda se zdi, da tehtnica ne sodi na ta seznam. Znano je namreč, da rojeni v tem znamenju ne marajo sporov in konfliktov ter prisegajo na skladne odnose, vendar je treba vedeti, da tehtnice ne prenesejo spletk, laži in krivic. Zlasti, če te doletijo njih same. Tisti, ki prizadene tehtnico, ji zada krivico ali srčno bolečino, zato nedvomno plača.

Maščevanje je odvisno od prestopka: če boste življenje tehtnice spremenili v pekel, boste dobili uslugo vrnjeno. Na srečo pa jezo in bes tehtnica hitro pozabi. Če svojega načrta ne uresniči takoj, se odvije le v njenih mislih. Njena jeza se hitro ohladi, odpusti ter gre naprej. V kolikor torej veste, da ste stopili na žulj nekomu, rojenem v tem ozvezdju, mu nekaj dni ne hodite pred oči. Po tednu, ali še prej, bo vse pozabljeno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

ne spreglejte