Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: najboljše darilo za posamezno znamenje

Tu je del leta, ko bo veliko misli usmerjenih v darila, poglejte pa, kakšnega izbrati glede na astrološki znak tistega, ki mu je namenjeno.

9.12.2018 ob 4:42

bozic_novo_leto_darila_zavojcki_micna.jpg

Je že tako, da se decembra veliko vrti okoli daril: kaj podariti, s čim nekoga razveseliti, kje nakupovati, koliko nameniti za obdarovanje in še bi lahko naštevali. V resnici popolnega darila ni lahko izbrati. Zato Your Tango prinaša nekaj odličnih idej, kaj pod smrečico pustiti rojenim v različnih astroloških znakih.

Oven

Oven lahko preživi brez velikih ovojev in bleščečega papirja. Z drugimi besedami, oven zmore brez stvari. Zato namesto, da bi mu pod smrečico pustili topel pulover ali knjigo (oboje bo verjetno podaril naprej), razmišljajte v drugo smer: obdarite ga z dogodivščino.

Z nečim, kar bo po njegovem telesu pognalo adrenalin in mu v kosti nagnalo malo strahu ter veliko vznemirljivosti. Za ovna je najboljše darilo pustolovščina. Torej: vstopnica za zabaviščni park, obisk koncerta, dolg izlet ali tečaj kikboksa. Podarite mu nekaj, kar bo z veseljem uporabil in ob tem užival. Po možnosti skupaj z vami.


Bik

Biki imajo res bogat, prefinjen okus, a cenijo tudi uporabna in praktična darila. Ne glede na ceno, rojeni v tem znamenju najbolj obožujejo darove, ki pripomorejo k občutku topline, luksuza in udobja.

Nekaj odličnih idej? Mehak kopalni plašč, kuponček za dan v sprostitvenem centru, domače dišeče sveče, obisk restavracije. Če pa bi radi globlje segli v žep: konec tedna v luksuznem hotelu s popolno postrežbo bo zagotovo dosegel svoj namen: vesel nasmeh na obrazu bika.


Dvojček

Rojeni v ozvezdju dvojčka so duhoviti in bistri, zato cenijo darila, ki so hkrati zabavna ter spodbujajo njihove male sive celice. Torej vse, kar je daleč od klišejskega. Bolje kot enega velikega, je za rojenega v tem znamenju izbrati več manjših darov.

Nekaj, s čimer bo lahko ustvarjal, krepil domišljijo in bo v skladu z njegovim hobijem. Rad slika? Torej so idealni platno, čopiči in barve. Rad teče? Dobri športni copati niso nikoli odveč. Prav tako so za dvojčke idealne darilne košare. Le napolnite jo sami. S predmeti, ki veste, da bodo tistemu, ki mu je namenjena, v posebno veselje.


Rak

Če katero astrološko znamenje res verjame, da je pozornost tista, ki šteje, potem je to rak. Raki v resnici ne dajo veliko na to, kako ogromno in posebno je darilo. Pomembno je, da je podarjeno iz srca.

In verjemite, oni to nagonsko prepoznajo. Tisto, kar v resnici cenijo, je sentimentalno, povezano z lepimi spomini in toplimi čustvi. Odlična ideja je zato uokvirjena fotografija s skupnega izleta ali album s fotografijami, ki označujejo vajino lansko leto. S tem zagotovo ne boste zgrešili.


Lev

Podobno kot bik, ima tudi lev bogat okus. A pri levu je na prvem mestu luksuz in dišeče sveče zanj ne bodo dovolj. Kajti ekstravagantni kralj živali pričakuje vse v presežkih.

Obeta si torej najboljše: najdražji šampanjec ali vino, vstopnice za predstavo, kjer bo lahko blestel v popolni opravi, večerja v najnovejši restavraciji, čudovit kos nakita ali najdražji parfum. Skratka, za leva bo treba široko odpreti denarnico.


Devica

Device so glede daril skromne in ne pričakujejo presežkov. Bolj kot velikih, v svetleč papir zavitih paketov, se razveselijo časa, ki jim ga je nekdo popravljen podariti. Ali pomoči, ki jim jo nekdo nameni.

Kajti priprave na praznike device jemljejo zelo resno in pomoč jim vedno pride prav. Če pa bi ji vendarle radi nekaj podarili: uporabni kuhinjski pripomočki, napravica, ki ji bo olajšala vadbo ali ličen koledar, kamor bo naslednje leto beležila vse obveznosti, so kot nalašč za devico.


Tehtnica

Tehtnica ima rada vse, kar je lepo, mehko, toplo, bleščeče in tudi luksuzno. Zato so zanjo več kot dobrodošla umetniška dela, s katerimi bo oplemenitila stanovanje, odeja iz kašmirja, ki jo bo grela v hladnih večerih, pregrešen posladek, ki ga ni mogoče kupiti v bližnji trgovini ali dragocena knjiga, s katero bo popestrila knjižno zbirko.

Dobra ideja je tudi darilo s čustveno vrednostjo: ujemajoči se verižici. Ena za tistega, ki je obdarovan in ena za onega, ki podarja.


Škorpijon

Skrivnostni škorpijoni imajo radi vse, kar je mračno, včasih že malo morbidno in na prvi pogled nima veliko skupnega z božičem in novim letom.

A nič ne de, tudi zanje je mogoče najti odlično darilo: roman Stephena Kinga, obisk hiše strahov, tudi ličen dnevnik, v katerega si bo rojen v tem ozvezdju lahko zapisoval najbolj skrite misli, ki jih noče deliti z nikomer. In ne, pisanje dnevnika ni iz mode.


Strelec

Strelci bolj, kot darila, cenijo čas, ki ga z nekom preživijo. Seveda za dinamičnega strelca posedanje na kavču ne bo dovolj. Treba bo nekaj početi. Nekaj avanturističnega, razburljivega, nekaj, kjer ne bo manjkalo smeha in tudi ne malo strahu.

Zato so doživetja veliko primernejša, kot zavojček pod smrečico. Rezervacija počitnic, vstopnica za večer komičnih predstav sta odlični ideji. Če pa bi res radi nekaj podarili, naj bo to album, kamor bo lahko spravil vse vtise s svojih potovanj.


Kozorog

Kozorogi so, ko gre za darila, dokaj zahtevni. Kajti oni niso zadovoljni z vsako stvarjo. Preveč svetleče in kričeče stvari ne pridejo v poštev, darilo za kozoroga naj bo v prvi vrsti uporabno, a tudi dovolj drago.

Rojeni v tem znamenju cenijo unikatne predmete ročne izdelave. Nekaj, kar je posebno, kvalitetno in ima osebni pečat: biografija nekoga, ki ga obožuje s podpisom avtorja, usnjena torbica z graviranim napisom ali denimo pivo iz ekskluzivne pivovarne.


Vodnar

Če bi res radi razveselili vodnarja, mu podarite nekaj v povezavi s tehniko. Nekaj, kar je najbolj v trendu in mu bo prav prišlo v vsakodnevnem življenju.

Vodnarji so misleci in inovatorji ter vse, kar je povezano s tehničnimi novostmi jim na obraz prikliče nasmeh. Tudi unikatno delo nekoga, ki ga zelo cenijo in jim je za zgled.


Riba

Vseeno je, kaj boste podarili ribi. Če bo dar od srca, bo vesela in znala ceniti pozornost. A to, da pri njej največjo vlogo igrajo čustva ne pomeni, da se ni treba potruditi.

Pomislite na nekaj, kar ji bo v posebno veselje: uokvirjena skupna fotografija, doma pleten šal ali nogavice, dnevnik v usnjenih platnicah ali ji skuhajte priljubljeno večerjo. Vse to so za ribo popolna darila.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce ali pa Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov

Priporočamo tudi: 4 lepotni trendi, ki bodo hit v prihajajočih praznikih


oddajte komentar

preberite tudi

Ideje za dober seks v vročinskem valu

Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Nasveti seksologinje za vroč poletni seks

ne spreglejte