Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: kako predan je vajini zvezi glede na znamenje

Tudi to, ali je nekdo razmerju povsem predan ali se raje izmika resni zvezi, je zapisano v zvezdah.

15.7.2018 ob 4:12

ljubezen_moski_zenska.jpg

Obstajajo takšni, ki so v razmerju od prvega dne, kot bi rekli, s srcem in telesom. Ter so na drugi strani posamezniki, ki si vedno puščajo nekoliko odprta vrata, se le stežka nekomu povsem predajo ter ob prvih nevšečnostih iz zveze zbežijo. Te zanima, v katero skupino sodi tvoj dragi? Ker nedvomno poznaš njegov astrološki znak, ti odgovor na vprašanje ponuja Your Tango.

Oven

So veliki spogledljivci, a ko najdejo ljubezen svojega življenja, jih želja po pošiljanju vročih pogledov in zapeljevanju vseh, ki jih ujame njihovo oko, mine. Razmerje z ovnom ni naporno, on je zvest in predan, pazi pa, da ne bosta zaplula v rutino. Tega rojeni v tem znamenju ne prenesejo in prav dolgočasje je tisto, zaradi katerega se lahko odločijo zvezo končati.

Bik

Bik vedno išče globoko, trdno in intimno povezavo. On je zvezi predan, v njej zvest in pošten, prav to pričakuje tudi od druge strani. Če začuti, da ne dobiva tistega, kar mu po njegovem mnenju pripada, po tehtnem premisleku zaključi skupno zgodbo, v nasprotnem primeru pa je predanost njegovo drugo ime.

Dvojček

Dvolični dvojček ne bo nujno varal, a vsak, še tako droben spor v zvezi ga bo hitro spodbudil k spogledovanju z drugimi. Kadar vse teče kot po maslu, je z dvojčkom čudovito. Čeprav tudi tedaj rad bega z očmi. Kadar pa se kaj zaplete, si rad pred vrnitvijo v domačo spalnico privošči kakšen postanek izven gnezda.

Rak

Raki razmerja jemljejo zelo resno. Vedno pomislijo najmanj dvakrat, preden bi ga s čim ogrozili. Če je tvoj dragi rak, si lahko prepričana, da ne bo storil ničesar, s čimer bi te prizadel.

Lev

Levi niso ravno odločni. Hitro si premislijo in spreminjajo mnenje glede tega, ali bi raje bili samski ali v zvezi. Zato bi zanje težko trdili, da so razmerju res predani. A dokler jim partner poje hvalospeve, v njem vendarle ostanejo. Če ne spoznajo nekoga, ki jim zna bolje pihati na dušo.

Devica

Narcistične device imajo sebe raje, kot kogarkoli drugega. Svojo srečo vedno postavljajo na prvo mesto. V zvezi so večkrat nepremišljene in usodni korak storijo, preden razmislijo o njegovih posledicah, ter lahko močno prizadenejo partnerja. Čeprav to sprva sploh ni bil njihov namen.

Tehtnica

Zračno znamenje, ki je znano po tem, da hitro spreminja mnenje. Enkrat razmišlja tako, drugič drugače, kot da še sama ne bi vedela, kaj bi rada. Četudi je tehtnica v zvezi, se vedno spogleduje in zapeljuje ter partnerja vrti na pravem vrtiljaku čustev. Zato, če je tvoj dragi tehtnica, dobro razmisli, če si pripravljena na vse, kar te ob njem čaka.

Škorpijon

Zvest, a hkrati negotov vase, zato je zveza z njim praviloma dokaj naporna. Dvomi v to, da bo razmerje uspelo, dvomi v zvestobo partnerja, včasih celo v svoje občutke in zato se le težko preda, odnos z njim pa je poln ljubosumja ter vzponov in padcev. Če je tvoj dragi škorpijon in si se odločila za vselej ostati z njim poskrbi, da njegove slabe navade in temne plati ne bi ogrozile vajinega odnosa.

Strelec

Še eno, milo rečeno, zmedeno znamenje. Rojeni v njem nikoli ne vedo, kaj bi v resnici radi in se odločajo brez tehtnega premisleka. Sicer si želijo resne zveze, a se le težko odnosu in partnerju povsem predajo. Zveza s strelcem je vselej izziv, na tebi pa je, ali si ga pripravljena sprejeti.

Kozorog

Odlično: tradicionalen, predan in resen. V kolikor enako predanost dobiva od partnerja, je zveza z njim več kot čudovit in varen pristan.

Vodnar

Vodnarji so izjemno sladki in prijetni. A ko pride do razmerja, niso najboljša izbira. Pošiljajo mešane signale, saj še sami niso čisto prepričani, ali bi raje bili z nekom ali bi raje bili samski.

Riba

Rojen v znamenju ribe je zaklad, ki ga je pametno čuvati. Vedno išče tistega pravega in ko ga najde, se na vse pretege trudi, da bi zvezo ohranil. Predanost in pozornost sta lastnosti rib, ki zagotavljata uspešno in trajno zvezo.


Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

ne spreglejte