Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: 4 znaki, ki so z lepoto kar malce obsedeni

So astrološki znaki, ki svoji lepoti namenjajo veliko (preveč) pozornosti.

7.9.2018 ob 4:00

moski_lepota_samovsecnez.jpg

Vsak je z nečim malo obseden. Nekateri z branjem knjig, drugi z igranjem igric, tretji z adrenalinskimi športi, četrti z dobro hrano in še bi lahko naštevali. Med vsemi obsesijami je  tudi tista z lepoto. Lastno. Res je, nič ni narobe, če človek skrbi zase in za svoj videz, a včasih gredo zadeve čez vse meje. Najpogosteje so to zgodi pri rojenih v določenih astroloških znakih. Kateri so obsedeni s svojo lepoto in zato dolge ure preživijo pred ogledalom, navaja Your Tango.

Bik

Skrb za lepoto je za vas nekakšna terapija. Kadar se nad vami zgrinjajo temni oblaki in vaše življenje nadvladuje stres, greste vi v … trgovino. Po nova ličila in oblekico. To si oblečete kar na licu mesta in z njo paradirate proti domu. Ali do frizerja, pri katerem ste se naročili zjutraj. Tudi, ko ste doma, se radi lepo oblečete. Pa kaj, če vas nihče ne vidi. Pomembno je, da se dobro počutite sami. Konec koncev imate lahko občinstvo: sebe v ogledalu.

Če ste si to pripravljeni priznati ali ne, radi ste opaženi. Obožujete, kadar se za vami obračajo pogledi in že zgolj s svojo pojavo pritegnete pozornost. Veste pa, da morate zato biti videti kar najbolje. Res je, praviloma ste finančno odgovorni. A ko gre za videz, pogosto popustijo vse vaše zavore.

Lev

Preprosto morate sijati in poskrbeti, da bi vas drugi posnemali (saj ne, da bi jim to uspevalo, pa vseeno). Obsedeni ste s svojim videzom, kajti dobro veste, da je ta tisti, ki ga ljudje najprej opazijo.

V trudu po popolni zunanjosti se posvečate vsemu: lasem, ličilom, oblačilom, nohtom in čevljem. Ničesar ne prepuščate naključju in čeprav velikokrat utirate pot novim trendom, vpadljivih oblačil ne izbirate le zato, da bi vam drugi sledili temveč tudi, ker želite ugajati sebi. To, da vas posnemajo, se vam zdi čisto postranska zadeva. Čeprav morate priznati, da vam še kako godi.

Devica

S svojo zunanjostjo ste rojeni v tem znamenju obsedeni zato, ker želite pustiti dober prvi vtis. Veste, da ljudje velikokrat mnenje o sočloveku ustvarijo na podlagi njegovega videza (to vendar počnete tudi sami). In preden do izraza pride vaš značaj, želite pustiti pečat in okolici sporočiti, da imate vse pod nadzorom. Tudi pričesko, ličila, oblačila in nohte.

Vaši lasje so zato vedno popolnoma urejeni, make up natančen, nohti ravno prave dolžine in oblačila zlikana. Kar pomeni, da ste pripravljeni prestaviti zmenek, saj vendar potrebujete čas, da si do popolnosti uredite obrvi. Še tako drobna malenkost, ki bi lahko kazila vaš izgled, vam ne uide.

Tehtnica

Uf, tehtnica … zavzeto sledite trendom ličenja in oblačenja, ki se pojavljajo na Instagramu. Ste poosebljena lepota in za vsako ceno želite ohraniti ta sloves, čeprav to pomeni, da vas bodo prijateljice, s katerimi ste zmenjeni, morale pol ure čakati, ker vi pač doma ne zapuščate, dokler se sami sebi ne zdite popolni.

Skratka, obsedeni ste z videzom in vedno imate s seboj pripomočke, ki vas lahko rešijo tedaj, ko se razmršijo lasje ali zbledi šminka, se zlomi noht ali odpara gumb na bluzi. Nikomur ne dovolite, da bi vas videl v nepopolni izvedbi, zato znate poskrbeti, da do tega ne bi prišlo. Vi ste, kar zadeva lepote, vedno pripravljeni na vse.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte