Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Danes je dan za elektronski žur na daljavo #žuramdoma

Kurzschluss nadaljuje z iniciativo #ŽURAMDOMA

27.3.2020 ob 5:20 | Foto: Žiga Kalan

Danes je dan za elektronski žur na daljavo #žuramdoma

Minuli petek je Kurzschluss z iniciativo #ŽURAMDOMA odprl sezono virtualnih žurov, s katerimi v času (samo)izolacije ljubiteljem elektronike omogočajo odgovoren in varen način druženja na daljavo. Na otvoritveni žur z Umekom se je priklopilo skoraj pet tisoč techno navdušencev, danes, 27. marca ob 20. uri pa na Facebook strani Kurzschluss krmilo za mešalnim pultom prevzema vzhajajoča zvezda house scene Ian Sound.

“Skupaj smo dokazali, da lahko s pomočjo glasbe združimo moči in se družimo na daljavo – in tako bo vsak petek, dokler se ne bomo zopet lahko srečali v živo,” obljublja ekipa Kurzschlussa, ki bo skupaj z Ianom Soundom že ta petek vsem ljubiteljem elektronike popestrila večerne ure z najboljšimi house poslasticami. Vzhajajoča zvezda glasbene scene, ki je na lanskem žuru dvigoval temperaturo pred nastopom Ericka Morilla, bo s svojo mešanico old school housea in tech housea poskrbel, da se bo naelektrilo ozračje tudi pri vas doma. 

Zato vabijo vse, da se v petek, 27. marca ob 20. uri znova priklopite na Facebook stran Kurzschluss in iniciativo #ŽURAMDOMA podprete tudi na svojih družabnih omrežjih. 

Njegova zvezda sije vse močneje, tudi v tujini

S svojim talentom je bil Ian Sound leta 2012 izbran za rezidenta v legendarnem Štuku in večkrat nastopil ob svojih idolih Mikeu Valetu, Umeku in tudi mednarodni zvezdi Martinu Garrixu. Njegova navdušujoča prezenca za mešalko ga je iz slovenskih odrov – med drugim tudi v Kurzschlussu - hitro ponesla na največje festivalske dogodke po Evropi, na katerih je svoje sete ‘odigral’ pred velikimi imeni svetovne elektronske scene Jorisom Voornom, Klingandeom, Plastick Funkom, Paolom Barbatom, Don Diablom, Sigalom in drugimi. Po šestih letih miksanja se je podal tudi v producentske vode in pod okriljem italijanske založbe Lapsus Music izdal svoj prvenec ‘Wiggity Wack’. Leto 2019 je bilo zanj izredno uspešno, sodelovanji z založbama Shanghaied in Nervous Records pa mu obetata prepoznavnost v svetovnem merilu. 


oddajte komentar

preberite tudi

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

Sporočilo prevarane: Šest brutalnih dejstev za ljubico mojega soproga

ne spreglejte