Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Bi drsali? To je seznam slovenskih drsališč, ki vam bo to zimo prišel zelo prav

Drsanje je ena izmed najbolj zabavnih zimskih dejavnosti. V njem bodo uživali tako tisti, ki drsanje že obvladajo, kot tisti, ki so začetniki.

29.11.2022 ob 9:14 | Foto: Yelizaveta Tomashevska/GettyImages | Avtor: P. Pa.

Bi drsali? To je seznam slovenskih drsališč, ki vam bo to zimo prišel zelo prav

V prazničnem obdobju se s prižigom lučk in odprtjem praznično-božičnih sejmov po Sloveniji odpirajo tudi številna drsališča. Večina izmed njih ponuja tudi izposojo opreme. Pregledali smo, kje boste to zimo lahko drsali na prostem in v pokritih dvoranah. 

Ljubljana

V prestolnici bo letos na prostem mogoče drsati na strehi nakupovalnega središča Aleja. Drsališče se je odprlo 17. novembra. Drsati pa je mogoče tudi v hali Tivoli in na drsališču v Zalogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aleja_ljubljana

Medvode, Škofja Loka, Vrhnika

V Medvodah so odprli drsališče v Ledeni pravljici. Nahaja se na prireditvenem prostoru ob medvoški tržnici. Škofjeloško drsališče na trgu pod gradom bodo odprli 2. decembra. Na Vrhniki je drsališče zaživelo 18. novembra. Drsališče je postavljeno v športnem parku Vrhnika.

Bled, Bohinj, Tržič, Jesenice

Na Bledu je mogoče drsati v Ledeni dvorani. 6. decembra bodo odprli drsališče v Bohinjski Bistrici. Na tržiškem balinišču na Ravnah so drsališče že odprli 18. novembra. Rekreacijsko drsanje je mogoče tudi v jeseniški dvorani Podmežakla, v Kranju pa v Ledeni dvorani.

Ilirska Bistrica, Koper, Ankaran, Izola

V Ilirski Bistrici bodo odprli drsališče v Parku Nade Žagar tretjega decembra.

V Kopru bodo drsališče odprli v Fantazimi. Otvoritev drsališča ob Taverni Koper bo 26. novembra. Drsališče v Ankaranu bodo odprli drugega decembra, v Izoli pa bo drsališče Ledeni otrok odprto ob nižjih temperah v Parku Pietro Coppo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visit Koper (@visitkoper)

Novo mesto, Podčetrtek, Celje, Velenje

Na glavnem trgu v Novem mestu bo drsališče odprto od konca novembra. V Podčetrtku bodo drsališče odprli s koncertom 17. decembra.

V Celju bo drsališče na lokaciji Severni pol. Tisti, ki želijo drsati v dvorani, pa bodo našli drsališče v Mestnem parku. V Velenju imajo drsališče v Sončnem parku, ki ga upravlja tamkajšnji hokejski klub.

Ptuj, Ruše, Maribor, Murska Sobota

Ptuj bo v prazničnem vzdušju zaživel drugega decembra, ko bodo prižgali lučke in začeli s ptujsko pravljico, v okviru katere bo postavljeno tudi drsališče. V Rušah bo drsališče v športnem parku Ruše.

V Mariboru bo mogoče drsati v Drsališču pri Parku. V Murski Soboti bo drsališče postavljeno na Drevoredu Martina Luthra od petega decembra dalje.

Ledeno dvorano, kjer lahko rekreativci drsajo v dvorani, imajo tudi v Mariboru.

Preberite še: Kam lahko za novo leto poletite iz Ljubljane (in koliko vas bo to stalo)

Morda vas zanima tudi: Dogodek, ob katerem bi moralo biti nekoga znotraj zdravstva pošteno sram (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte