Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

50-letna Renée Zellweger iskreno o tem, kaj si misli o četrtem filmu o Bridget Jones

Morda se nam obeta nadaljevanje zgodbe o simpatični Bridget Jones in Renée Zellweger misli, da to sploh ni napačna ideja.

27.5.2019 ob 8:56

renee_zellweger_micna.jpg

Renée Zellweger je zmedena a ljubka Bridget Jones zlezla pod kožo. Kot je 50 letna igralka pred nedavnim v pogovorni oddaji The Talk odgovorila na vprašanje voditeljice, če bi bila lik pripravljena upodobiti v četrtem delu zgodbe in kakšen bi bil njen naslov, se je Renee zasmejala in povedala:

"Bridget Jones v menopavzi. Vem, da je pod peresom Helen Fielding že nastalo knjižno nadaljevanje zgodbe o simpatični angležinji in ker preprosto  obožujem ta lik, bom, če bo sprejeta odločitev o filmskem nadaljevanju ter me bodo povabili k sodelovanju, vse spustila iz rok in tekla."

Zellwegerjeva je Bridget prvič upodobila leta 2001 v filmu  Dnevnik Bridget Jones. Ta je požel velik uspeh in igralka si je z vlogo leta 2002 prislužila nominacijo za Oskarja. Leta 2004 je sledil film z naslovom Bridget Jones, na robu pameti in leta 2016 še Dojenček Bridget Jones.

Tedaj je Renee za People povedala, da rada vedno znova upodablja ta lik: "V vsakem filmu je Bridget starejša, bolj zrela in bolj odločna, še vedno pa tudi zmedena in raztresena ter zato neskončno ljubka.

Lahko bi rekli, da je popolnoma nepopolna. Nora sem nanjo in če bom prejela povabilo k sodelovanju pri nastajanju četrtega filma, ne bom prav nič oklevala ter ga bom z veseljem sprejela."


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Filmi in serije, ki vas bodo navdušili za solo potovanje ali: Video: V naša kina prihaja ganljiv ljubezenski film Brez dotika


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte