Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

4 stvari, ki jih morate narediti pred novim letom

Novo leto je tik pred vrati in praznična mrzlica je že skoraj na vrhuncu. Tudi če vam zmanjkuje časa za vse, kar bi pred skokom v 2019 še radi postorili, preberite kaj so tiste štiri reči, za katere vam zagotovo ne bo žal časa.

27.12.2018 ob 5:23

zenska_ki_pise_kavica.jpg

1 Napišite si pismo

Pred vstopom v novo leto si napišite prijazno pismo, v katerem izpostavite svoje pozitivne lastnosti in vse dosežke iz preteklega leta. Tako boste šli s pozitivno energijo in zagonom v novo leto. To lahko tudi postane tradicija in čez desetletja boste ta pisma zagotovo z veseljem prebirali.


2 Cilji, ne zaobljube

Ste tudi vi med tistimi, ki pišejo zaobljube ob novem letu, potem pa že kakšen mesec pozneje ni nič iz vsega skupaj? Namesto zaobljub si postavite realne in dosegljive cilje. Lahko greste še korak dalje in pripravite tudi načrt, kako jih boste uresničili. To bo zagotovo dobra popotnica in spodbuda v letu 2019.

3 Priredite zabavo

Če v novo leto ne boste vstopili z vsemi prijatelji, s katerimi bi se radi poveselili, pripravite prednovoletno zabavo.

Ne komplicirajte preveč in si ne delajte preveč dela – prigrizke lahko pripravite kar vsi skupaj, vsekakor pa odprite dobro penino (nam je trenutno všeč Konjiška penina Rosé iz Vinske kleti Zlati grič) in nazdravite vnaprej.


4 Začnite že zdaj


Ste malo pozabili na vadbo in zdravo prehrano? Naj to ne bo vaš cilj za novo leto, pač pa začnite takoj. Odpravite se na sprehod, namesto treh pa pojejte samo en piškot. Tudi to bo pozitivna motivacija za bolj zdrav skok v novo leto.


Pripravila: S. S.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Kako najbolj uživati v praznikih, če si samski ali pa Praznično malodušje: Zakaj do njega pride in kako ga premagati

Priporočamo tudi: 6 težav, ki jih razumejo samo ženske z veliko zadnjico


oddajte komentar

preberite tudi

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

ne spreglejte