Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog
Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog
9.7.2016 ob 6:15
Na kruhu, v smootiju, kar tako, z žlico. Kikirikijevo maslo imate radi in pogosto se razvajate z njimi. Zato si ga tokrat privoščite v malce drugačni obliki. In sicer ga skupaj z drugimi sestavinami spremenite v izvrstno, ledeno torto. Tako kot za vse druge dobrote iz rubrike 20 minut za sladico, za njeno pripravo ne boste potrebovali veliko časa. Upoštevajte pa, da mora, preden z njo razveselite sebe ali obiske, vsaj dve uri počivati v zamrzovalniku.
Več namigov za sladkanje poiščite na Facebooku.
Sestavine za podlago:
Sestavine za nadev:
Priprava podlage:
Priprava nadeva:
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock, Purehow.com
Priporočamo tudi
Več vsebin na to temo:
ne spreglejte
oddajte komentar