Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

12 najboljših iz izziva #10YearChallenge

Če uporabljate družbena omrežja ste zagotovo že naleteli na #10YearChallenge, množične objave fotografij, na katerih posamezniki združijo svojo fotografijo od danes in tisto izpred desetih let. Kako pa ste se vi spremenili v teh zadnjih desetih letih?

22.1.2019 ob 4:45

10yearsyogachallenge.jpg

10 Year Challenge – v prevodu torej desetletni izziv, je poskrbel, da so ljudje pobrskali za svojimi fotografijami iz leta 2009 in objavili zabavne primerjave, kako so se v tem času spremenili.

Akciji so se pridružili tudi številni slavni. Nekateri med njimi so v foto kolažih videti, kot da se ne bi postarali niti za en dan, medtem ko se je drugim življenje vmes precej spremenilo. Najbolj sta nas navdušili primerjavi sprememb v desetih letih pri Caitlyn Jenner, ki je bila nekoč Bruce Jenner in Jennifer Lopez, ki še vedno kljubuje zobu časa.

Na prvi pogled nedolžna igra je sicer nemudoma pritegnila pozornost skeptikov, ki so prepričani, da za tem stojijo velika podjetja, kot je Facebook, ki mu uporabniki s svojimi primerjavami fotografij izpred desetih let do danes zgolj pomagajo sestavljati algoritme za prepoznavanje obrazov.

Spet tretji so akcijo izkoristili za izpostavljanje sprememb, ki bi nas resnično morale že skrbeti. Na primer primerjava količine ledu na Antarktiki deset let nazaj in danes, pa primerjava razgradnje plastenke v morju pred desetimi leti in danes. Poglejmo šopek takšnih, ki so nas najbolj nasmejale ali nam dale najbolj misliti.

Avtor: F. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Kako preprosto je biti zloben prek ekrana ALI Zastavila mi je vprašanji, ki bi si ju morali vsi

PREBERITE TUDI: Zakaj kradeš mojo energijo? Ni zate!


oddajte komentar

preberite tudi

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Te besede si želijo slišati vse ženske

Jasni znaki, da ima ljubico

ne spreglejte