Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Sanja Grohar iskreno o boleči težavi, s katero se sooča med nosečnostjo

Naša nekdanja mis Sanja Grohar, ki bo kmalu postala mamica, se sooča s težavo, ki ne prizadane veliko nosečnic.

30.11.2018 ob 10:20

!SSL
sanja_grohar_nosecka.jpg

“Bilo je prelahko, tako da nekaj je moralo biti,” je na svojem instagramu iskreno zapisala Sanja Grohar in spregovorila o boleči težavi, s katero se trenutno sooča.

V 33 tednu nosečnosti (8 mesecev) se namreč sooča z bolečinami v medeničnem obroču. “Delam vaje, ki mi jih je predpisal zdravnik, in upam, da se stanje kmalu izboljša,” pravi Sanja, ki je bolečinam namenila tudi hudomušno sporočilo, ki ga je napisala na svetlobno tablo.

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Grohar Theycallmebambam (@sanjagrohar) on

Ko smo malo pobrskali po spletu, smo ugotovili, da se bolečina v medeničnem obroču pojavi le pri prbližno 20 odstotkih nosečnic. “Predel, kjer je bolečina najpogostejša, je v področju križnično črevničnega sklepa in lahko izžareva v zadnji del stegna. Lahko se pojavi skupaj z bolečino v sramnični zrasti ali samo v sramnični zrasti.

Bolečina v medeničnem obroču je velikokrat spregledana, saj še vedno (tudi od zdravstvenih delavcev) slišimo, da je normalno imeti bolečine med nosečnostjo. Vendar temu ni tako. Bolečine v medeničnem obroču med nosečnostjo je stanje, ki se ga da pozdraviti ali vsaj zmanjšati simptome.” (vir)

Sanja, držimo pesti, da se ti stanje čim prej izboljša in ti želimo lep porod. Naša lepotica nas je sicer celo nosečnost na svojem instagramu navduševala z nosečniškimi stajlingi, zato v nadaljevanju sledi nekaj najlepših po našem izboru …

Pripravila: S. S.
Foto: instagram.com/sanjagrohar

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj


oddajte komentar

preberite tudi

Da spletni zmenki ne bodo prinesli razočaranja

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Sedem tipov moških, s katerimi nikoli ne boste srečni v ljubezni

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!