Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

VIDEO: 13 genialnih idej za bolj organizirano kuhinjo

Če boste upoštevali te trike, boste gotovo še raje preživljali čas v svoji kuhinji.

8.11.2016 ob 7:05

shutterstock_258186416.jpg

Kuhinja je prostor, ki ni nikoli dovolj urejen in dovolj organiziran. Ko se nam že zdi, da je končno funkcionalna, se hitro spet najde nekaj, kar nas zmoti in potrebuje izboljšanje ali polepšanje.

Z njimi kuhinja bolj organizirana

Predstavljamo vam 13 genialnih idej, ki smo jih našli na Youtube kanalu James DIY. Triki vam bodo definitivno olajšali življenje. Če se v vaših kuhinjskih predalih kopičijo plastične vrečke, jih lahko preprosto zložite in spravite v embalažo v kateri so bili pred tem spravljeni vlažilni robci.

Zelo uporabne so lahko tudi kartonaste škatle, ki jih lahko v nekaj minutah polepšate in   domiselno uporabite za shranjevanje konzervirane hrane.  Če ste za kaj bolj elegantnega, pa lahko pločevinke shranite na kovinske rešetke.


--> Preverite tudi trik, s katerim boste v sekundi ločili rumenjak od beljaka.


Ustvarite si vrtljivo polico

Uporabne nasvete bodo našle tudi ljubiteljice peke. Okrasne papirčke  za peko mafinov lahko preprosto shranitev kozarec za vlaganje. 

V kuhinji pa so lahko zelo uporabni tudi pisarniški organizatorji, ki jih enostavno pritrdite na vrata kuhinjske omarice in vanje pospravite vaše priljubljene testenine, krompir, ali pa celo čebulo.

V videu si oglejte še, kako uporabiti plastične obešalnike, kako na vratih kuhinjske omarice ustvariti organizator in kako ustvariti vrtljivo polico. 

Avtor: P. Pa.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte