Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Boemsko uživanje na balkonu

Mešanje tekstur in barv ustvari domačnost.

28.6.2015 ob 12:15

shutterstock_282159839.jpg

Vas mika, da bi preuredili balkon, teraso na strehi ali atrij? Kakšen slog izbrati? Glede na to, da smo v poletje že zakorakali, bo najboljša rešitev tista, ki jo lahko izvedemo čim hitreje.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Letošnje poletje naj bo vaš prostor na prostem v boemskem slogu, ki pa vas ne bo močno udaril po žepu. Ustvarili ga boste že s kakšno preprogo, nekaj blazinami, svečami in razkošnim zelenjem.

shutterstock_282159782.jpg

Nikar se ne trudite, da se bodo dodatki med seboj ujemali, več ko bo barv, bolj boemsko bo vzdušje. K temu slogu se bodo lepo vključili tudi slamnati naslanjači, lesene klopce, viseči lampijončki in stekleni svečniki.


V članku Balkon za kvaliteten oddih boste morda dobili še nekaj idej za uživanje na balkonu, ne spreglejte pa niti članka Poletni večeri brez komarjev.

shutterstock_282159788.jpg

Balkon ali terasa veliko pripomoreta h kvaliteti življenja, hkrati pa sta lahko odličen navdih za lep zunanji interier. Že majhen balkon lahko pripomore k bolj udobnemu in prijetnemu bivanju ter ponuja nekakšen podaljšek dnevne sobe. Pri urejanju zunanjih prostorov morate misliti na udobnost, praktičnost in barvitost.Zunanja garnitura, rastlinje in dekoracija skupaj že same po sebi tvorijo zanimivo mešanico barv in tekstur, kar takoj ustvari domačnost, v boemskem slogu pa bo ta še posebej prišla do izraza. 

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

»Leto dni sem seksala vsak dan in zgodilo se je tole« (resnična izpoved)

Vedno izberete gospoda napačnega? PRAVEGA boste našli takole!

Zakaj je seks danes slabši, kot je bil nekoč

ne spreglejte