Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zvoki za boljši seks

Med strastnimi igricami nikakor ne gre molčati.

13.3.2016 ob 1:30

shutterstock_123825901.jpg

Če morda še niste vedele, seks v tišini ni tisti, ki prinaša največ zadovoljstva. "Med tem, ko se ljubita, bi morali spuščati seksi zvoke in z njimi povečati užitek tako sebi kot svojemu partnerju," svetuje Pamela Madsen, svetovalka in spolna terapevtka ter dodaja, da seksi zvoki čarobno vplivajo na občutke zadovoljstva, hkrati pa niza nekaj nasvetov, kako jih vključiti v vajin repertoar. 


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Še pred začetkom. S seksi zvoki eksperimentirajte še preden z vročimi igricami sploh začneta. Mrmrajte, vzdihujte, smehljajte se. Proizvajate zvoke, ob katerih se preprosto počutite seksi. Naj bodo ti začetek, ne pa zgolj stranski produkt spolnega doživetja.

Bodite pozorni. Bodite pozorni na to, kako glasovi, ki jih oddajate med orgazmom, vplivajo na vašega partnerja. Ko boste opazili, da ob njih dobi še več zanosa, se boste nedvomno še bolj opogumili in ga spodbujali še z glasnejšimi in bolj izrazitimi kriki, vzdihljaji ter stoki. 

Odmislite vse ostalo. Prav z zvoki boste lažje odmislili svet okoli sebe in se povsem predali tistemu, kar vas trenutno zaposluje. Seksi vzdihljaji, stoki ter tudi kriki namreč pomirijo um ter okrepijo erotično povezanost.

Vadite. Če menite, da vam bo zaradi seksi glasov v družbi partnerja nerodno, se z njimi poigrajte, kadar se zabavate sami. Bodite pozorni, kako kombinacija zvokov in prstov vpliva na vaše občutke ter na intenziteto teh pred in med vrhuncem. Ko boste opazili razliko med tihim in glasnim razvajanjem, boste nedvomno pozabili na zadrego tudi, ko boste v postelji v dvoje. 

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte