Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zvezdnik iz serije Igra prestolov zaradi stresa in alkohola pristal na zdravljenju

Kit Harington, ki ga večina pozna pod imenom Jon Sneg (Jon Snow), se je ob koncu neverjetno uspešne serije Igra prestolov (Game of Thrones) zlomil. Zaradi težav z alkoholom, stresa in žalosti je poiskal strokovno pomoč in šel na zdravljenje.

29.5.2019 ob 4:30

jon_snow_game_of_thrones_igra_prestolov_zdravljenje1.jpg

Ena najuspešnejših serij na svetu Igra prestolov se je pravkar končala, slovo od produkcije, ki je za marsikaterega igralca pomenila preboj v igralski svet, pa je bilo hudo za vse. Tako za gledalce kot ustvarjalce serije, ki so z njo živeli zadnjih osem let.

Eden takšnih, ki konca serije ni prenesel najbolje, je igralec Kit Harington. V Igri prestolov je upodobil enega glavnih junakov Jona Snega. Kot je sporočil njegov predstavnik za medije, je Kit zaradi osebnih težav, prevelikega stresa in težav z alkoholom odšel na zdravljenje. Eden od glavnih razlogov za njegov zlom je menda prav konec serije, ki je bila zadnjih osem let velik del njegovega življenja. Slovo od "druge družine" je očitno prehudo.

Serija mu je prinesla eno največjih vlog v karieri in ženo Rose

O tem, koliko mu je Igra prestolov pomenila, je igralec sicer spregovoril že v večih intervjujih. Prav med snemanjem je spoznal tudi Rose Leslie, s katero sta danes poročena. Rose je v seriji igrala divježinjo Ygritte, ki je Jona zapeljala tudi pred kamerami.

jon_snow_game_of_thrones_igra_prestolov_zdravljenje2.jpg

Kit je po zadnjem posnetem kadru serije soigralcem v solzah namenil besede: "Srce se mi para, ljubim to serijo. Bolj kot vse. To zame nikoli ni bila le služba. To je bilo moje življenje. In to bo vedno največja stvar, kar sem jih in jih bom kdajkoli naredil."

Kitovo čustveno slovo od ekipe ob zadnjem snemalnem kadru si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Avtor: F. M.
Foto: Reuters

PREBERITE ŠE: Vedno več ljudi svoje otroke imenuje po likih iz Igre prestolov ALI Moški tedna: Zapeljivi milijonar, ki je ljubezen našel med snemanjem Igre prestolov

Priporočamo še: Moški, ki se lahko preobrazi v ženske iz Igre prestolov


oddajte komentar

preberite tudi

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?

7 manj znanih (a neprecenljivih) prednosti samskega stanu

ne spreglejte