Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zmagovalni načini zapeljevanja

Tako ga boste osvojili vedno znova in znova.

4.6.2016 ob 6:40

zapeljivo.jpg

V resnici ni težko zapeljevati. Če seveda poznate tiste drobne zvijače, ki so veščim osvajalkam prav dobro znane. Poglejte, s katerimi bo vedno le vaš.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Nosite rdečo

Znanstveniki z univerze v Rochestru so dokazali, da so ženske v rdečem za moške mnogo bolj privlačne kot tiste v kateri koli drugi barvi. Sedaj veste: za svojega dragega si nadenite rdeče spodnje perilo ali poskrbite, da boste ob nekomu, ki vam je od nekdaj všeč, kar najpogosteje v rdeči obleki.

Glejte ga naravnost v oči

Sliši se kot kliše, a raziskave kažejo, da moške očarajo ženske, ki znajo osvajati z intenzivnim, neposrednim očesnim stikom. Najtežje se uprejo nasmejanim pripadnicam nežnejšega spola z jasnim pogledom. Naslednjič torej ne igrajte sramežljive lepotice ali ledene kraljice, pač pa nekomu, ki vam je všeč, namenite prodoren pogled in iskren nasmeh. Verjemite, da bo delovalo.

zapeljivo2.jpg

 Določite datum

Dan, ko se počutite prav posebej seksi. To je ta čarobni 14. dan pred menstruacijo. Ženske so najprivlačnejše v času ovulacije. Raziskave z univerze na Dunaju so pokazale, da se nasproti spol tedaj le težko upira njihovim čarom. Torej koledarček v roke in izračunajte, kateri je vaš srečni dan ter ga primerno izkoristite.

Uporabite seksi glas

Strokovnjaki z univerze New York so prišli do zaključka, da so moškim najzanimivejše ženske z nekoliko višjo, ljubko, a ne piskajočo barvo glasu. Zato uporabite svoj seksi zapeljiv glas in ga združite z drugimi osvajalskimi prijemi. Uspeh bo kot na dlani.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

ne spreglejte