Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Zakaj seksu sledi pobeg?

Ne bo vam v uteho, a najbrž v njegovem življenju niste edini.

10.3.2016 ob 2:00

shutterstock_259619198.jpg

Večina je že doživela znani scenarij: nekaj zmenkov s prijetnim in lepim moškim, izmenjavanje sladkih sporočilc, nekaj dobrih večerij in neverjeten seks. A potem, kot bi se ohladil s 40 na 10 stopinj Celzija. Nenadoma za vas nima več časa, na vaše klice ne odgovarja ter na koncu povsem izgine iz vašega življenja.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Tedaj se vam poraja vprašanje, kaj je pri njem izzvalo takšno obnašanje? To pa so najpogostejši razlogi.

Niste edini. Žalostno, a morda resnično: v njegovem življenju niste edina ženska. V njem je še ena. Morda jo je spoznal za vami in ga sedaj ne zanimate več. Lahko jo je poznal že prej in je nekoliko kolebal, katera bi zanj bila boljša. Očitno se tehtnica ni prevesila na vašo stran.

Strah ga je obveznosti. Nekatere je preprosto strah resne zveze. Kot čebelice letajo s cveta na cvet in tedaj, ko bi se lahko neobvezno druženje spremenilo v nekaj več, preprosto izginejo. Brez pojasnil. Očitno si jih po njegovem mnenju ne zaslužite. Torej si on ne zasluži, da bi se vi z njim obremenjevali.

Še vedno je z "bivšo". Še ena žalostna resnica, ki ste jo morda ob njegovem obnašanju celo slutili, a si je niste želeli priznati. Njegova bivša ni to, kar vam je zatrjeval, pač pa je še vedno aktualna, vi pa zgolj bežna zabava. Priznajte, da si zaslužite boljše. 

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

ne spreglejte