Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ženske so naveličane enih in istih tehnik

Vlogerka Nadia Bokody je odgovorila na vprašanje moških, zakaj žene v spalnici zanje več ne pokažejo zanimanja.

7.12.2019 ob 5:30 | Foto: Shutterstock | Avtor: T. S. P.

Ženske so naveličane enih in istih tehnik

Nadia Bokody, blogerka iz Avstralije, je odgovorila na večno vprašanje obupanih moških: "Zakaj je moja žena v spalnici izgubila zanimanje zame?" V nasprotju s splošnim prepričanjem to ni povezano z zmanjšanim libidom, za britanski The Sun vztraja Nadia. Žene so naveličane ene in iste tehnike, pravi.

"Ženske in moške želje pod rjuhami se zelo razlikujejo. Moški pričakujejo, da se bodo njihove partnerice vzburile na enak način in enako pogosto kot oni. Ko se ne, potem je prepričan, da je njen libido padel," pravi Nadia na svojem kanalu na YouTubu. Vlogerka je prepričana, da je to vzrok, zakaj se nekateri poročeni pari ljubijo manj kot osemkrat na leto.

Bolj kot zmanjšanj libido vzrok tiči v naveličanosti in zmanjšanem zanimanju za odnos. Ženske pričakujejo, da bodo moški takrat posteljne aktivnosti malce začinili. "Ženske se enih in isti tehnik naveličajo hitreje kot moški. Tako izgubijo tudi zanimanje za partnerja. Ženske namreč hrepenijo po novostih v spalnici," je dodala.

Moški naj se ne ustrašijo, nadaljuje Nadia, saj razmere lahko začinijo v trenutku. Poleg vrhunca je pri ženski izredno pomembna tudi predigra, ki naj se začne že veliko prej pred odnosom, svetuje. Za vzburjenje potrebujejo pripadnice nežnejšega spola veliko več časa kot moški.

"Sladko pričakovanje je treba spodbuditi na drugačen način kot s slačenjem in dotikanjem," še dodaja.


oddajte komentar

preberite tudi

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

ne spreglejte