Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Vsako obdobje prinaša različne, zanj značilne trende, tudi leto, ki je komaj dobro nastopilo, z vidika spolnega življenja ni izjema.

20.1.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Leto, v katerega smo ravno zakorakali, obljublja kar nekaj trendov na različnih področjih. Tudi kar zadeva spolno življenje ni nič drugače. Katere pa so erotične smernice, ki ga bodo zaznamovale? Takole jih niza portal Miss7.

Meditativni seks

Ali, kot bi mu rekli v angleško govorečih deželah, mindful sex. Torej spolni odnos z elementi tantre, ki ga ljubimca z vidika misli in občutkov doživljata intenzivno, vanj vključita vsa čutila, naglica ni na mestu, veliko vlogo pri njem igra predpriprava in ne prinaša zgolj fizičnega, temveč tudi psihično zadovoljstvo.

Je nekakšen odgovor na hiter življenjski slog, kateremu smo vsakodnevno izpostavljeni ter je odraz potrebe po umirjenosti in sproščanju.

Intimni akt brez orgazma (karezza)

Sicer ni novost, a bo zagotovo tudi v letošnjem letu ta oblika spolnega akta igrala pomembno vlogo.

Zanj je značilno, da moški zadržuje orgazem (če ga seveda lahko), poudarek je na intimi ter bližini in ne zgolj na fizičnem zadovoljstvu. Če on vrhunca ne doživi, nič hudega. Kot rečeno, ta ni cilj in ne namen te oblike spolnosti.

 

Igračke za seks na daljavo

Na srečo obstajajo ljudje, ki se trudijo, da bi bil tehnološki napredek opazen tudi na področju spolnosti. Distributer erotičnih igračk We-Wibe tako že dolgo časa ponuja tovrstne pripomočke, ki jih je mogoče s posebnimi aplikacijami upravljati na daljavo.

Tudi na zelo velike razdalje, denimo s kontinenta na kontinent. In tako vsem, ki so v zvezi na daljavo omogoča vzajemno dajanje in prejemanje užitka s partnerjem, ki je daleč daleč stran.

Pubični ponos

Pubic hair pride je še zadnji, opazen trend, ki ga napoveduje letošnje leto. Povedano drugače: naravno poraščeni intimni predeli so moderni. Tisto, kar je še pred nekaj leti veljalo za neestetsko in neprivlačno, torej znova prihaja v ospredje.

Seveda nič narobe, če boste še naprej urejali svojo intimo, a če se boste odločili za naravni videz, boste zagotovo v koraku s časom.

Preberite še: Seksi nadgradnja že malo dolgočasnih poz

Morda vas zanima tudi: 10 najpogostejših spolnih fantaziji - Uganete, katera presenetljivo vodi?


oddajte komentar

preberite tudi

»Slaba izkušnja, zaradi katere mi seks za eno noč ne pride več na misel« (resnična izpoved)

5 lekcij iz razmerja, v katerem ljubi le ena stran

»Nisem iskala popolnega, ampak dobrega moškega« (resnična zgodba, kako je našla pravo ljubezen)

ne spreglejte