Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

V svoje življenje spustite ljubezen

Če želite to pomlad končno začutiti vse radosti ljubezni, se ozrite vase.

24.3.2015 ob 2:00

shutterstock_126660596.jpg

Najboljši način, da v svoje življenje končno spustite ljubezen je, da spremenite nekatere malenkosti na sebi. In če ne veste, kje začeti, si poglejte šest korakov, ki vam bodo pomagali najti ljubezen vašega življenja.

Začnite pri sebi
 
Zazrite se vase. Bodite dosledni in na list papirja zapišite vse svoje prednosti in slabosti ter izkušnje, ki se jih odnesli iz preteklih zvez. Kje se je zataknilo? Ste morda osebo, ki vam je veliko pomenila, izgubili zaradi katere od svojih malce manj svetlih plati? Če, je čas za spremembe.

Uredite svoje stanovanje

Pri korak pri urejanju življenja je urejanje življenjskega prostora. Zato se lotite dela in končno pospravite stanovanje. V urejenem se boste počutili bolje in bolj sproščeno, prav tako pa vas ne bo sram vanj povabiti morebitnega srčnega izbranca.

Pozabite na spletne zmenke

Čeprav mnogi prisegajo nanje, se nikar ne omejite zgolj na internetno spoznavanje. Oblecite najlepšo obleko, pokličite prijateljice, se družite in zabavajte z njimi, obiskujte mesta, kjer bi lahko naleteli na nekoga, ki bo ogrel vaše srce ter ko se to zgodi, ne oklevajte in ga ogovorite. Pred vami bo prava oseba, ne pa morda lažni profil.

shutterstock_92265580.jpg

Pospravite malenkosti, ki vas spominjajo na prejšnje ljubezni

Obdržite kakšen spomin, ki vas spominja na nekdanjo ljubezen. A naj bo ta na varnem v predalu, ter ne nekje, kjer vas bo vedno znova spominjal na propadlo zvezo.

Pomislite, kaj sploh želite

Kaj vam je bilo pri bivšem všeč in česa niste prenesli? Kaj sploh želite in pričakujete od nove ljubezni? Kako naj se odvija vajin odnos? Vprašanja, ki še zdaleč niso banalna. Le če boste vedeli, česa si želite, boste to lahko iskali in tudi našli.

Družite se s pari, ki imajo trdno razmerje

Kako se vaša prijateljica obnaša do moškega, s katerim načrtuje zakon? In kako on do nje? Vprašajte ju za nasvet in spoznajte kar največ o zvezi, ki jo imate za zgled. Saj veste, kako pravijo: pravi nasvet je vreden več kot čisto zlato.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte