Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Trije jasni znaki, da ljubite napačnega

Res je, da ljubezen hitro zamegli razum, a vendar gre včasih poslušati slednjega.

16.9.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Ste v razmerju nesrečni in prepričani, da ne dobivate tistega, kar pričakujete oziroma si zaslužite? Torej ste zaljubljeni v napačnega. Če v to dvomite, si poglejte, kateri so znaki, ki govorijo tej predpostavki v prid. 

Neposredno vam govori, da noče resne zveze. Torej si pušča odprte možnosti in vam nima nobene namere biti zvest in predan. Prenehajte se slepiti in upati, da se bo s časoma to spremenilo. Kaj lahko boste namreč čakali v nedogled in ob tem zgolj trpeli.

Rad ima lov, ne pa tudi "ulova". Dokler vas je osvajal, je bil do vas prijazen in ustrežljiv, takoj, ko ste postali njegovo dekle, pa se je to spremenilo. Gre za tipičnega moškega, ki mu velik izziv pomeni osvajanje, nato pa hitro izgubi interes,  komunikacijo zniža na minimum in se zapre vase. Ob njem zagotovo ne boste srečni. 

Eno so besede, drugo so dejanja. Pošilja vam znake, ob katerih ste zmedeni. Enkrat je do vas prijazen in dober, drugič se do vas obnaša, kot ne bi obstajali. Pravi sicer, da vas ljubi, a njegova dejanja tega ne pritrjujejo, saj ob prvi priložnosti pozabo na uglajenost in pozornost, ki naj bi vam jo zaljubljeni moški izkazoval. Gre za nekoga, ki še sam ne ve, kaj bi rad, zagotovo pa si ne želi resne zveze. Kajti, če bi to željo občutil, bi nedvomno znal poskrbeti, da bi vam bilo ob njemu vedno lepo.


oddajte komentar

preberite tudi

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Zakaj me še ni zaprosil? Pet najpogostejših razlogov za njegovo odlašanje

Odkrito, zakaj moški lažje od žensk dosegajo orgazme

ne spreglejte