Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To so leta, ko največ ljudi vara

Gre za eno od življenjskih prelomnic.

15.1.2019 ob 4:15

!SSL
micna_seks_spolnost_postelja_zenska_moski_seksi_razmerje_zveza4.jpg

Nezvestoba predstavlja enega največjih udarcev za ljubezensko zvezo, britanska študija pa razkriva, v katerih letih je najpogostejša. Pri določeni starosti smo namreč ljudje dvakrat bolj nagnjeni k varanju, kot sicer.

Raziskava spletnega portala za spoznavanje partnerjev IllicitEncounters.com z več kot milijonom uporabnikov je tako odkrila, da največ posameznikov skoči čez plot potem, ko na torti upihne 39 svečk, kar strokovnjaki pojasnjujejo z dejstvom, da ta starost za mnoge predstavlja življenjsko prelomnico, pri nekaterih nastopi kriza srednjih let, drugi želijo podaljšati mladost ali iščejo nove radosti življenja. 

Druga kritična starost je 49 in tretja 29 let.

Razlogi

Raziskava je odkrila še, da nekateri varajo zgolj zato, da bi pridobili partnerjevo pozornost. Kot bi želeli sporočiti: »Če me ljubiš, se ukvarjaj z mano!« Pogosta je tudi prevara iz maščevanja. 

»Če ste v preteklosti varali sami ali partnerja prizadeli kako drugače, obstaja velika nevarnost, da vam bo ta, ko bo dopolnil 39 let, vrnil z isto mero,« je povedal tiskovni predstavnik portala IllicitEncounters.com in dodal, da k vsemu skupaj pripomorejo še poletni meseci. Tedaj se možnost za varanje v primerjavi z drugimi deli leta poveča za 25 odstotkov.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Ni najbolj obdarjen? To je najboljša poza za vaju (penetracija je tako najgloblja) ali pa 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti)

Priporočamo tudi: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba 


oddajte komentar

preberite tudi

Da spletni zmenki ne bodo prinesli razočaranja

Vroči erotični trendi, ki bodo v letu 2020 velik hit

Sedem tipov moških, s katerimi nikoli ne boste srečni v ljubezni

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!