Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To na prvem zmenku počnejo ženske, ki moške zagotovo očarajo

Ker je prvi vtis nedvomno pomemben, je dobro poznati tisto, s katerim ga boste očarali že na prvem zmenku.

1.4.2019 ob 9:11

par_zmenek_sok_kava_telefon_micna.jpg

Ste se ujeli v neskončno rutino, ki le redko pripelje do drugega, kaj šele tretjega zmenka ter se zato sprašujete, kako ob prvem srečanju pustiti takšen vtis, da zagotovo ne bo izgubil vaše telefonske številke?

Your Tango ima rešitev. Kajti, kot navaja, tiste dame, ki na prvem zmenku pustijo pravi pečat, počnejo nekaj, kar vi najbrž ne. In kaj to je?

Ne skoparijo s pohvalami

Res je, da pretiravanje z njimi ni na mestu, vendar vsak moški še kako radi sliši komplimente, ki na njegov račun prihajajo iz njenih ust. Z njimi zraste njegova samozavest in s tem volja po osvajanju ter nadaljnjem spoznavanju.

A ne samo, da komplimenti so, pomembno je tudi, kakšni so. Tisti, ki najbolj zaležejo, se nanašajo na osebne detajle: stil oblačenja, kavalirske geste, besede, ki zamajajo tla pod vašimi nogami.

Če boste pohvalili njegove modre oči, ne boste dosegli pravega namena. Že neštetokrat je slišal, da so lepe. Poleg tega se je z njimi rodil, zato bo takšna pohvala zvodenela v prazno. V kolikor pa boste pohvalili detajl na njegovi srajci ali gesto, s katero vas je očaral, boste zadeli v sredino tarče. Kajti on rad sliši, da ste opazili njegov trud in prefinjen okus, zaradi katerega je drugačen od ostalih.


So prijazne do drugih

S tem, ko ste prijazni do natakarja v lokalu, do trgovke v trgovini ali do sopotnika na avtobusu, kažete svojo moralno veličino. Prijaznost je lepa lastnost. Vedno in povsod. Prav tako kot tudi spoštljivost do vseh, s katerimi prihajate v bežen ali trajnejši stik.

Zato ne pozabite na prisrčen nasmeh, na besedici prosim in hvala, na potrpežljivost, ko ne gre vse po načrtih in na druge geste, s katerim jasno sporočate, da ste prijazni in uvidevni. Kajti on dobro ve, da če ste prijazni do nekoga, ki ga vidite prvič, zadnjič in nikoli več, boste prav takšni tudi do njega.


Znajo biti avtentične

V svetu, ko vse in vsak teži k popolnosti, je pokazati pravi jaz resnična osvežitev. On hoče vedeti, kdo in kakšni ste v resnici, kaj vas v življenju žene, kaj obožujete in kaj je vaša strast, pa čeprav vse to odstopa od idealov, ki jim sledi večina.

Ne bojte se povedati in pokazati, kdo v resnici ste. Kajti le nekdo, ki si to upa, se dobro počuti v svoji koži, je samozavesten ter pripravljen slediti svojim ciljem. Ter je zato zanimiv. Tako zelo, da ga bo on želel bolje spoznati. Na drugem in na vseh naslednjih zmenkih.


Ne pretiravajo z opojno kapljico

Seveda bosta ob večerji popila kozarček. Morda celo dva. A tu naj se polnjenje kupic konča. Pustite, da tok dogodkov ustvarja kemija, ki se v družbi drug drugega odvija v vajinih možganih. Brez takšnih in drugačnih pomagal.

Res je, da alkoholne pijače navdajo s pogumom, a res je tudi, da boste prav zato hitro prestopili meje dobrega okusa, povedali preveč in s tem zatrli čar počasnega spoznavanja.
Zato, zmerno in po pameti.


So vedno za dogodivščine

Torej, na prvi zmenek vas morda ne bo povabil v vam ljub lokal, kjer bosta sedela in se pogovarjala, temveč bo predlagal kaj drugačnega: plezanje v sončnem sobotnem popoldnevu, vožnjo s kajakom, obisk bližnjega vršaca, ogled razstave v galeriji.

V kolikor se boste z njegovim predlogom strinjali, boste takoj prižgali iskrico zanimanja.
Moške privlačijo ženske, ki ne sledijo klišejem, temveč premorejo avanturistični duh in se ne bojijo pokukati iz cone ugodja.

Ne samo zato, ker vedo, da se jim ob njih obeta zanimivo življenje temveč tudi, ker se zavedajo, da so prav skupne izkušnje tiste, ob katerih se dva lahko dodobra spoznata.
In če boste na prvem zmenku namignili, da bi ga naslednjič radi popeljali na poseben, nenavaden kraj, boste zagotovo deležni drugega zmenka. Kdo ve, kaj lahko bodo prav na njem preskočile prave iskrice.


Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju ali pa 7 stvari, ki bodo zagotovo izboljšale vaše spolno življenje

Priporočamo tudi: Mariah Dolenc, Američanka v Sloveniji: "Vedno se mi je zdelo smešno, kako vas skrbi, da bi gostje domov odšli lačni"


oddajte komentar

preberite tudi

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

Popolna dolžina oralnega seksa

Trije najpogostejši razlogi, zaradi katerih se končajo razmerja

ne spreglejte