Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To je pet največjih moških fetišev

Aduti, ki ga dobesedno obnorijo.

15.8.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

!SSL

Čeprav je težko vse strpati v en predal, obstajajo najbolj razširjeni moški fetiši, ki se jim prav noben ne more upreti.

Dojke in zadnjica

Najbrž ste predpostavljali, da so dojke in zadnjica na samem vrhu lestvice moških fetišev. Prav zato sta položaj po pasje in tisti, pri katerem ste na vrhu vi, pri njih najbolj priljubljeni spolni pozi. Oni ju obožujejo, saj se jim tedaj odpre čudovit pogled na en ali drugi vaš adut.

Stopala

Morda menite, da stopala res ne morejo biti predmet poželenja, a znanost pravi drugače. Zlasti, če boste medtem, ko se bosta ljubila, na nogah pustili čevlje z visokimi petami, bo to zanj velik afrodiziak in več kot učinkovita spodbuda.

Spodnje perilo

Še en kliše. Res se tudi, kadar boste v običajnem, telesnim strastem ne bo odrekel, a bo vendar seksi perilo tisto, ki bo zadeve prestavilo na višji nivo. Namig: tedaj, ko se ujameta v vrtinec strasti, ga nosite čim dlje. Naj mu predstavlja sladko oviro do še slajših užitkov.

Ekshibicionizem

Javna mesta za seks nikoli niso dobra ideja, saj vaju vedno lahko ujamejo radovedne oči. A adrenalin, ki se med tem sprošča zagotavlja nepozabno izkušnjo.

Igranje seksi igric

Rahlo šeškanje, lisice ali vezanje s kravato je povsem dovolj za zagrevanje vzdušja v spalnici. V vseh trgovinah s seksi igračkami je na voljo nešteto pripomočkov ter tudi vročih oblačilc, v katerih se boste pred njim pokazali v drugačni vlogi in mu nedvomno pričarali posebno veselje


oddajte komentar

preberite tudi

Takšen je zakon brez seksa (resnične izpovedi žensk)

Niste nemočna žrtev in druge resnice, s katerimi bo razhod lažji

Štiri super pomembne veščine, ki jih morate osvojiti pred poroko (ali resno zvezo)

ne spreglejte

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice!