Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To je novi fant Jennifer Lopez

Zvezdnica si je tudi tokrat omislila mlajšega.

28.12.2016 ob 9:28

RTSE3EX.jpg

Ugibanj, ali sta Jennifer Lopez in Drake par, je očitno konec. Glasbenika sta na svojih instagram profilih delila fotografijo, ki kaže na to, da je med njima res mnogo več, kot le glasbeno sodelovanje.

Spet si je omislila mlajšega

Že pred tedni so se pojavila namigovanja, da je lepa zvezdnica po razhodu z dolgoletnim partnerjem Casperjem Smartom našla srečo v objemu kanadskega reparja, a sta zatrjevala, da le sodelujeta pri glasbenem projektu. Namigovanja so postala vse glasnejša, ko sta pred dvema tednoma objavila prvo skupno fotografijo, danes pa sta svoje oboževalce razveselila s fotografijo, na kateri se J.Lo stiska k postavnemu glasbeniku.

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Zavrnila milijonski honorar

V medijih je še odjeknila novica, da je J.Lo zavrnila ponudbo kluba E11EVEN, ki ji je za nastop na silvestrsko noč ponujal kar milijon dolarjev. Kot razlog v zavrnitvi je navedla, »osebne in družinske razloge«. Parček naj bi najdaljšo noč v letu preživel v Las Vegasu.

A niso vsi tako navdušeni nad novim parom. Rihanna, ki se je pred kratkim razšla z Drakom naj bi močno vihala nos, na instagramu pa je, zdaj že očitno bivši glasbeni kolegici celo nehala slediti.

???? <-------- Lotta those

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Avtor: P. Pa.
Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

ne spreglejte