Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

»To je bila najintimnejša noč mojega življenja« (resnična izpoved)

Na spolnem repertoarju parov se pogosto znajde posebna oblika spolnega odnosa. Nekateri ga sicer ne marajo, številni pa ga naravnost obožujejo. Se vam sanja, o čem govorimo?

16.4.2022 ob 10:36 | Foto: Unsplash | Avtor: S. S.

»To je bila najintimnejša noč mojega življenja« (resnična izpoved)

Govorimo o analnem seksu, o katerem je za Women's Health več žensk povedalo, kakšni občutki jih prevevajo (ali so jih prevevali) med njim.

To so njihove zgodbe …

“To je bila najintimnejša noč mojega življenja”

"S sedaj že bivšim sva bila par približno tri leta, preden sva poskusila analni seks. Ne, ker bi bilo najino spolno življenje dolgočasno, temveč ker se nihče od naju z njim še ni spoznal in sva želela, da bi imela nekaj, kar bi bilo za oba prvič. 

Preden sva se spustila vanj, sva se o tovrstnem odnosu veliko pogovarjala, nisva pa podviga natančno načrtovala. Nekega večera mi je šepetaje predlagal, da bi poskusila. Strinjala sem se. 

Prekrila sva se z lubrikantom, potem pa je počasi, centimeter za centimetrom, vstopal vame. Bila sva v položaju po pasje in po približno petih minutah, ko je bil povsem v meni, sem občutila nekaj, česar nisem še nikoli prej.

Bil je res previden in pozoren, stalno me je spraševal, če me boli in vedela sem, da želi, da bi bila izkušnja prijetna za oba. Velikokrat sem glavo obrnila proti njemu in ga pogledala v oči, skratka, doživetje je bilo izjemno intimno. Čeprav nisem pričakovala, sem doživela orgazem. Nemalokrat sva dejanje ponovila, vendar nikoli ni bilo tako izjemno, kot prvič.” Marianne

Preberite si še druge izpovedi žensk o analnem seksu TUKAJ!


oddajte komentar

preberite tudi

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

ne spreglejte