Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Tjaša Kokalj možu prepusti, da se uredi sam

Strastna zapravljivka, ki se po nakupih nikoli ne odpravi načrtno.

19.11.2015 ob 8:30

Sailbrace_Tjasa_Kokalj-1.jpg

Tisti, ki uporabljajo spletna omrežja, Tjašo Kokalj zagotovo poznajo, saj jih Tjaša obvlada. Tistim, ki prisegajo na tiskane medije, je dolgonoga svetlolaska prav tako znana, saj dela kot stilistka in modna novinarka, zaradi svoje odkritosti in simpatičnosti pa se večkrat znajde tudi v vlogi sogovornice. Velikokrat govori o modi in nakupovanju, saj se zdi, da je v trgovinah res doma. V resnici pa se v nakupe nikoli ne odpravi načrtno. "Narava mojega dela kot stilistke, modne novinarke in blogerke je takšna, da sem veliko v trgovinah. In takrat kupim tudi kaj zase. Kupujem zelo hitro, zelo instinktivno. Skoraj nikoli si ne rečem: O. K., zdaj grem pa v 'šoping'. Zato sem verjetno, ko grem v trgovino z možem ali s kakšno prijateljico, kar malce živčna," pravi Tjaša. Zato, pove, se njen soprog uredi kar sam. "In v bistvu mi ne bi bilo prav nič všeč, da bi ga jaz oblačila."


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Nekdanja miss universe je znana po tem, da rada nakupuje, na svojem blogu ima tudi stalno rubriko Izpoved strastne zapravljivke, a zaradi tega nima nobene slabe vesti. "Sama zaslužim denar, ki ga potem po svojih željah lahko tudi zapravim. Ampak veste, vedno imam v glavi rezervo, ni tako, da bi šla popolnoma brez glave v nakupe. Si pa vsekakor rada privoščim, zakaj pa ne?"

Ob živce jo spravijo lepi, a neuporabni kosi

Pa se ji kdaj zgodijo tudi zgrešeni nakupi? "Tudi teh je bilo nekaj, ampak s treningom si vedno boljši," pove v smehu. "Zdaj teh nakupov skorajda ni več. Dejansko zdaj bolj vlagam v večne kose kot pa v hipne trende. Sicer me tudi ti kdaj zapeljejo, ampak takrat si kupim kakšno nizkocenovno znamko. Kadar nakupujem, si zamislim, kaj že imam doma in kako lahko kos, ki ga držim v roki pred blagajno, kombiniram. Prav tako preverim kakovost izdelka in njegovo uporabnost, saj me najbolj živcirajo kosi, ki so sicer lepi, ampak popolnoma neuporabni za vsakodnevno nošnjo." Nazadnje si je kupila kariraste hlače, letošnje zime pa si ne predstavlja brez kakovostnih škornjev in plašča v kamelji barvi.

Trenutno nič ne potrebuje, kaj bo jutri, ne ve

Pri modnih dodatkih je trenutno v obdobju minimalizma. "Včasih jih imam rada veliko in imam rada močne modne dodatke, zdaj pa imam bolj minimalistično obdobje, ko že pentlja okoli vratu ali pa elegantna zapestnica zadostujeta."

Seveda nismo mogli mimo vprašanja o najdražjem kosu v njeni omari in o tem, kaj se še obeta. Povedala je, da je največ odštela za poročne čevlje Manolo Blahnik, trenutno pa je s ponudbo v svoji omari zadovoljna in res ničesar ne potrebuje. "A to se prav lahko spremeni že jutri, ko se bom zaljubila v kakšen kos."

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Sailbrace


oddajte komentar

preberite tudi

Štiri pričakovanja, ki se jih morate otresti v prid dobrega razmerja

Tako pretiravanje s pornografijo uničuje ljubezensko življenje (in vaše možgane!)

8 erotičnih scenarijev, ki si jih ženske večinoma NE želimo!

ne spreglejte