Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Spolni položaji, ki učinkovito nadomestijo vadbo

Nekatere spolne poze bi zlahka postavili ob bok vadbi.

4.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages, Golfsupport | Avtor: M. FL.

Spolni položaji, ki učinkovito nadomestijo vadbo

V času pandemije so telovadnice zaprte, za vadbo doma pa je težko najti pravo motivacijo. Dobra novica je, da lahko za porabo viška energije in za močne mišice poskrbite kar v spalnici, kar je zlasti zdaj, ko nas je večina preveč uživala v prazničnih dobrotah več kot idealna rešitev, piše The Sun.

Ta povzema portal GolfSupport, ki je v preprosto raziskavo vključil 112 heteroseksualnih parov in jih opremil s posebnimi napravicami, katere so merile porabo energije med intimnim aktom.

S pomočjo teh se je izkazalo, v katerih spolnih položajih je poraba energije največja in tudi, kateri so učinkovitejši z vidika moških ter kateri s stališča žensk.

Svoja dognanja so prestavili s skico. Na njej je označena poraba energije v pol ure, rožnata barva označuje porabo pri ženskah, bela pri moških.

 

Golfsupport

Skratka: položaj, ki je s tega vidika najboljši za ženske je poza, v kateri on leži na hrbtu, ona pa čepi nad njim. Za moške je to poza, v kateri se ona z rameni dotika tal, nogi ima visoko v zraku, on se v pol počepu spušča proti njej.

Dobra novica za ženske je predvsem ta, da je položaj v počepu tudi ena od poz, v kateri one najlaže dosežejo vrhunec. V njej ga ženske doživijo v 72. odstotkih poskusov. Prvi na tej lestvici je z 79. odstotki položaj po pasje in tretji z 71. obrnjena kavbojka.

Preberite še: 5 razvpitih, a v ženskih očeh povsem precenjenih seksi poz

Morda vas zanima tudi: Pozor, to so za moške najnevarnejši spolni položaji


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte