Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Seznam ljudi, ki vas ne bodo več marali, če gresta narazen

Še zdaleč ne gre zgolj za vašega bivšega.

15.3.2019 ob 5:25

zveza_razhod_bivsi_ljubezen.jpg

Konec zveze ali zakona še zdaleč ne vpliva zgolj na partnerja, ki sta se odločila zaključiti skupno pot. V celotno zgodbo je vključenih mnogo več ljudi in nekateri, prej vaši znanci ali celo prijatelji, vas potem, ko boste zaprli to poglavje življenja, ne bodo več marali. Med njimi sledečih deset.

Vaš bivši

To je očitno. Pari, ki po razvezi ostanejo v dobrih odnosih, so v resnici redki. S časoma bosta res lahko znova prijatelja, ali vsaj ne sovražnika, a takoj po ločitvi bivši ne bo vaš velik pristaš.

Vaša bivša tašča

Morda že med zakonom pri njej niste bili ravno priljubljeni, med ločitvijo pa se bo zagotovo postavila na stran svojega sina in če je negativne občutke tedaj, ko sta bila par, vsaj skušala skriti, se po razhodu ne bo trudila prikrivati, kaj si v resnici misli o vas. Konec koncev ste za nesrečo sina v njenih očeh seveda krivi vi.

Tista, ki je bila kdaj zaljubljena v vašega bivšega

Nenadoma se bodo njena čustva vrnila, vas bo obsojala, njega poveličevala: "Le kako bi lahko nekdo tako srčkan storil kaj narobe? Tista, ki se od njega loči, je zmešana." In to ste v tem primeru vi. Nič osebnega.

Nekdo, ki tesno sodeluje z vašim bivšim

Frizer, h kateremu je on redno vozil otroke ali prijazna prodajalka v pekarni, kjer je vsako jutro kupoval malico. Ko se boste tam pojavili vi, ne boste deležni prijaznih pogledov. Kdo ve, kaj je med urejanjem pričeske ali med čakanjem v vrsti pripovedoval o vas. Podobno velja za vse, ki tako ali drugače sodelujejo z vašim bivšim.

Žene prijateljev vašega bivšega

Ja, res je, povabile so vas na poroko, z njimi ste hodili na piknike in izlete, delile ste prenekatero skrivnost, a po ločitvi vam bodo obrnile hrbet. Zakaj, ne boste nikoli izvedeli, lahko si le mislite, da vaše prijateljstvo vendarle ni bilo pristno.

Nova izbranka bivšega

O vas ni slišala nič lepega, zakaj bi vas torej imela rada? Ne bosta prijateljici.

Bivša vaše nove ljubezni

Iz nekega razloga se ženske težko sprijaznijo z dejstvom, da je bivši našel drugo. Četudi so ločitev predlagale one. Nenadoma postanejo ljubosumne ali celo nesramne. Največkrat samo zato, ker mu ne privoščijo sreče.

Otroci vašega novega izbranca

Če jim je njihova mama iz prej omenjenih razlogov oprala možgane. 

Najboljši prijatelj vašega bivšega

Tisti, ki ga nikoli niste marali. Nanj je imel slab vpliv. Vašemu bivšemu je pripravil fantovščino in ga napeljeval k varanju ali mu celo odsvetoval poroko z vami. Ker se je vajin zakon končal je res srečen, saj je znova dobil najboljšega prijatelja.

Odvetnik bivšega

Kaj drugega bi sploh pričakovali. Plačan je, da vas ne mara.

In kaj storiti? Ne obremenjujte se s stvarmi in ljudmi, na katere ne morete vplivati. Osredotočite se na prave prijatelje, vaše poslovne partnerje, poiščite drugo pekarno ali salon. Imate novo življenje z novimi začetki in novimi ljudmi. Če pa bo kdo od zgoraj naštetih vendarle ostal vaš prijatelj, to cenite. Kajti vsako prijateljstvo je dragoceno. Sploh če je pravo, kar se največkrat pokaže v trenutkih, kot je ločitev.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Modra jajčka (blue balls): kaj so, kako nastanejo in kako jih pozdraviti ali pa 5 znakov, da bi bili srečnejši, če bi bili samski

Priporočamo tudi: 7 najpogostejših spolno prenosljivih okužb (in kako spremenijo življenje)


oddajte komentar

preberite tudi

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

ne spreglejte