Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Šest zastarelih ljubezenskih pravil

S časom se vse spreminja, tudi odnosi med spoloma.

30.4.2015 ob 1:00

shutterstock_90320857.jpg

Nekoč je veljalo, da so oni tisti, ki morajo storiti prvi korak. A zakaj ne bi ženske kdaj prevzele pobude? Tako bi vsaj pokazale, da jih nekdo zanima. Poglejte še nekaj zastarelih ljubezenskih pravil, ki vam jih ni potrebno upoštevati.

Dekleta morajo dajati vtis, da so nedostopne. Moški so po naravi lovci in nočejo, da bi vse imeli takoj na voljo. A tudi dekleta, ki predolgo igrajo, da so nedostopne in nezainteresirane, jim niso ravno po godu. Tako kot povsod v življenju je tudi tu potrebno najti zlato sredino.

Pari morajo vse početi skupaj. Seveda je prav, da imata partnerja aktivnosti, ki se jim predajata drug z drugim. Vendar to ne pomeni, da morata vedno tičati skupaj. Tako kot skupne  potrebujeta tudi aktivnosti, v katerih uživata vsak zase.

Obstaja pravi čas za seks. Trditev, ki nikakor ne drži. Pravi čas ne samo, da se razlikuje od para do para, spreminja se tudi z dneva v dan. Pomembno je, da najdeta tistega, ki najbolj odgovarja vama in ne tistega, ki ustreza vašim prijateljem.

Od prvega zmenka do naslednjega klica naj mine nekaj dni. Vsi tisti, ki bi se radi oropali nadaljnjih možnosti, kar upoštevajte to pravilo. Do dva dni čakanja je še sprejemljivo, kar je več, pa je absolutno preveč.

Ljubezen mora prvi izpovedati on. Zakaj le? Nič slabega se ne bo zgodilo. Občutkov se nima smisla sramovati in jih zatirati, pač pa jih čim prej razkriti tistemu, do katerega so zrasli.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pozabita na položaj 69, poza 77 je prava za poletne užitke

Najboljši načini, s katerimi lahko moški ženskam pomagajo do orgazma

Tri največje napake žensk pri spletnih zmenkih (po mnenju moških)

ne spreglejte