Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

S takšnimi moškimi ne boste nikoli srečni v ljubezni

Ob nekaterih pripadnikih močnejšega spola ni mogoče osnovati skladnega razmerja.

10.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

S takšnimi moškimi ne boste nikoli srečni v ljubezni

Ko naletite na moškega, ki vam v hipu ukrade srce, se vam zašibijo kolena, v trebuhu se pojavijo metuljčki. Prepričani, da je pravi, sledite svojemu srcu in občutku ter v mislih že snujete vajino skupno prihodnost.

A nikar tako hitro: ne glede na to, kako se počutite v njegovi bližini in kako hitro vam ob njem bije srce, kaj lahko so vaše sanje daleč od resničnosti.

Kajti obstajajo tipi junakov, ob katerih praktično ni mogoče spisati lepe ljubezenske zgodbe. To, da mednje sodijo nasilneži, manipulantje in bolestni ljubosumneži že veste. A ob teh so tudi drugi, s katerim bi le po nepotrebnem izgubljali čas. Kateri, razkrivamo danes.

Užaljeni tip

V preteklosti se mu je zgodilo nekaj slabega. V ljubezni je bil prizadet. Tako kot vsak od nas. A on tistega, kar ga je dotolklo, še ni pustil za seboj. Zato je zagrenjen, črnogled, razočaran nad življenjem, ljudmi in ljubeznijo ter prepričan, da se mu je zgodila neverjetna krivica.

Z nekom, ki je ujet v preteklosti ter kuha zamero do vseh (žensk) pa, žal ni mogoče osnovati lepe zveze.

Stavek, ki ga izdaja: Vse so enake.

 

Otročji tip

Ta je izjemno naporen. Kajti on ni pripravljen odgovornosti za svoje življenje vzeti v svoje roke. Če nameravate z njim skočiti v razmerje, boste ob sebi imeli dve osebi: otroka in moškega.

Za njim boste pospravljali, skrbeli zanj, ga opominjali na njegove naloge in hkrati boste krivi za vse, kar se mu bo zgodilo slabega. Kajti tudi za napačna dejanja ne bo nikoli nase prevzel krivde. Si res želite tega?

Stavek, ki ga izdaja: Spomni me, prosim, da moram jutri k zdravniku.

Tip, ki se ne želi vezati

Uspešen je v službi, ima pestro družabno življenje, je zabaven in prisrčen, a o resni zvezi ne razmišlja ter se ji na vsak način hoče izogniti.

Beseda zakon v njegovem besednjaku ne obstaja, takoj, ko zadeve postanejo resne, se umakne.

Stavek, ki ga izdaja: Poklical te bom.

Zaljubljen vase

Njemu je pomembno samo eno: da ga vsi, zlasti pa ženske, občudujejo in častijo. Rad se ima bolj, kot bo kdajkoli imel rad nekoga drugega in od izbranke pričakuje, da bo vedno potrjevala njegovo vrednost ter hranila njegov ego.

Najlažje očara ženske z nizko samozavestjo, s katerimi lahko manipulira.

Kaj ga izdaja: Jaz na začetku vsakega njegovega stavka.

Igralec

On je pravi umetnik preobrazbe. Je šarmanten, pozoren, spreten z besedami in mojster komplimentov. Dokler žrtve ne dobi v posteljo. Potem pa se pokaže njegova druga stran: postane nezainteresiran ali še huje, kar izgine.

Zato ga je dobro prepoznati, preden se to zgodi.

Stavek, ki ga izdaja: Trenutno nisem pripravljen na resno zvezo.

Izkoriščevalec

Še en nevaren tip. Kajti ne samo, da vam bo ukradel srce, ukradel vam bo tudi denar. On se motovili okoli premožnih žensk, ki so osamljene in lahkoverne. Po šarmu ne zaostaja za igralcem, zato je pri osvajanju uspešen.

In ko se ujamete v njegovo past, pričakuje finančno podporo, ki jo tudi dobi. Seveda zatrjuje, da bo vse povrnil, kar pa se ne zgodi.

Stavek, ki ga izdaja: Če me ljubiš, mi boš pomagala.

Gobezdač

Tip moškega, ki obljublja vse: poroko, dom, družino, potovanja. Težava je v tem, da ostaja le pri obljubah in načrtov nikoli ne izpelje.

Vedno najde opravičila in izgovore za odlašanje, vselej se spretno izmika naslednjemu koraku ter še naprej samo obljublja.

Stavek, ki ga izdaja: Zdaj ni pravi čas.

Povzeto po miss 7

Preberite še: 12 stvari, ki jih v razmerju ne prenaša nobena močna ženska

Morda vas zanima tudi: Šest stvari, ki jih vsak moški pričakuje v zvezi (a je preveč sramežljiv, da bi to povedal)


oddajte komentar

preberite tudi

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

ne spreglejte