Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Sedem izjav res zaljubljenega moškega

Nekdo, ki resnično ljubi svojo boljšo polovico, svoja čustva izraža s prav posebnimi izjavami.

6.6.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Sedem izjav res zaljubljenega moškega

Bodimo odkriti: ko se z nekom sestajate, ni vedno lahko prepoznati njegovih resničnih čustev in občutkov. Zlasti, če še nista tako daleč, da bi si ljubezen izpovedala.

Še ni izrekel čarobnih besedic, ki bi jih tako radi slišali? Torej bodite pozorni na druge njegove izraze ljubezni. Kateri razkrivajo zaljubljenega moškega?

Ti si moj navdih

Vsak lahko reče, da ste lepi. Ali, da ste seksi. Ali, da si vas želi. A nekomu, ki vam je res pripravljen podariti srce, ste v navdih. Če to prepozna sam ter ga tega ni strah priznati ste lahko prepričani, da bi vas še naprej z veseljem spoznaval in odkrival, kaj vse lahko doprinesete v njegovo življenje.

Ne želim se sestajati z nikomer drugim, razen s teboj

Zadeva je očitna. Ker vam je povsem predan in prepričan v svoje občutke, si ne želi nikogar drugega, razen vas in ne razmišlja o tem, da bi še naprej raziskoval druge možnosti.

Všeč bi mi bilo, če bi šla z menoj …

… na izlet, na prijateljevo poroko, na zabavo s prijatelji. Skratka, kamorkoli, kjer bi se lahko ponašal z vami in vas predstavil ljudem, ki mu največ pomenijo. S tem nedvomno kaže, da predstavljate pomemben del njegovega življenja.

 

Z veseljem ti bom pomagal

Če se brez težav posveča vašim težavam, pa naj bodo tehnične ali drugačne narave, se trudi, da bi bil v vaših očeh vitez, na katerega bi se vedno lahko zanašali. Kar je vsekakor še en dober znak.

Želim ti predstaviti družino

Če je pripravljen na ta korak razmišlja o tem, da bi skupaj z vami zgradil prihodnost. Seveda ga zanima, kako dobro se ujamete z njegovo družino in če bi lahko njegov dom bil tudi vaš dom.

Ko se bova poročila, imela otroke, se preselila …

V kolikor povsem mimogrede omenja tako velike prelomnice, ki bi jih očitno rad prehodil skupaj z vami, vas želi ob sebi tedaj, ko se bodo v njegovem življenju odvijale velike spremembe. Kar prinaša dobre obete.

Ljubim te

In še za konec: ti dve besedici prej ali slej prideta na vrsto. Sicer že njegova dejanja povedo dovolj, a če čuti, da vam mora izpovedati ljubezen ne samo, da do vas goji topla čustva, brez težav jih tudi izraža, kar pomeni, da imate ob sebi skrbnega moškega, ki vas želi osrečiti in bi ga nedvomno bilo pametno zadržati.

Povzeto po Your Tango.

Preberite še: Povsem preproste geste, s katerimi dragemu izkažete ljubezen

Morda vas zanima tudi: 5 intimnih poz, ki vaju bodo še bolj zbližale


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte