Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

S pogledom na sliko spoznajte, kakšni ste v ljubezni

Kako se zaljubite in kako ljubite.

7.2.2018 ob 5:55

vidis_micna.jpg

Poglejte sliko, ki se bo s klikom nanjo povečala. Tisto, kar na njej najprej opazite sporoča, kako se zaljubite in kako ljubite. Ste realni ali zidate gradove v oblakih? Pričakujete pravljico ali se zavedate, da zdravo razmerje zahteva veliko truda? Ste bili v preteklosti razočarani in ste zato previdni?

To in še več vam pove nenavadna podoba, katere pomen razkriva spretni portal mysticalraven.com in posameznike glede na to, kaj najprej ujame njihovo oko, razvršča v štiri skupine.

Obraz starca

Na romantične odnose gledate s širokega zornega kota. Radi imate romantične geste, a te niso dovolj, da bi vas prepričale. Dobro se zavedate, da je v odnos treba vlagati veliko časa, energije, truda, ter da brez zaupanja ne gre. Prav to je kvaliteta, ki jo najbolj cenite in negujete. Povsem vam je jasno, da ljubezen ni pravljica in da za dober intimen odnos veliki šopki rož niso dovolj.

Če je vaš dragi takšen, kot ste sami, ovir za uspešen odnos ni in bi se morali predati zvezi. Zagotovo vama bo uspelo.

Moški na konju

Če ste najprej uzrli moškega na konju ste človek, ki ga ni lahko prepričati in očarati. Ne glede na to, kako se nekdo trudi, to ni dovolj, da bi osvojil vaše srce. Vi iščete nekoga, ki bi bil popoln.

Nič ni narobe s tem, da imate visoka merila, a pretiravati vendarle ni treba. Medtem, ko preveč energije namenjate iskanju nekoga, ki bi se skladal z vašo idejo o popolnem partnerju, ste človeka, ob katerem bi lahko bili srečni, kaj lahko že spregledali.

Odprite oči. Morda je pravi čisto blizu vas, pa tega sploh ne opazite.

Dekle, ki leži

Če ste najprej opazili mladenko, ki leži ob reki, ste najbrž bili v preteklosti deležni grenke izkušnje. Zato vas je že same misli na novo zvezo strah. Bojite se namreč, da bi bili znova razočarani, prav ta strah pa je tisti, ki vam stoji na poti do sreče v dvoje.

Dopovejte si, da niste edini, ki ima slabo izkušnjo iz preteklosti, a ta ne sme biti ovira za srečno prihodnost. Prav tako nikjer ni zapisano, da boste znova okusili razočaranje.

Prav je, da ste previdni, a nikar se ne oropajte možnosti, da bi vendarle bili srečni. Obstaja nekdo za vas, le verjeti morate v to.

Kamnit prehod nad reko

V kolikor so vaše oči najprej uzrle tega pomeni, da ste svobodnega duha, radovedni in radi raziskujete. Za vas je življenje epsko potovanje, stalno ste v gibanju ter skačete iz zveze v zvezo. Obožujete metuljčke v trebuhu, a ko zaljubljenost mine, iščete naprej.

Skušajte se kdaj malo umiriti, se odpočiti ter sprejmite dejstvo, da zaljubljenost ni večna. Skupaj z nekom, ki vam tople občutke vrača, raziskujte nove svetove in ne zbežite takoj, ko so pojavijo težave. To bo vašemu potovanju dalo dodatno vrednost.

Avtorica: M. FL.
Foto: mysticalraven.com


oddajte komentar

preberite tudi

Največji sovražniki dobrega seksa

Kaj se med gledanjem pornografije dogaja v možganih

Spregledane erogene cone, ki pričarajo nepozabne užitke

ne spreglejte