Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Recite da: trije znaki, da je pravi

Prisluhnita, morda vama že pozvanjajo poročni zvonovi.

8.4.2016 ob 1:35

zakon.jpg

V času življenja spoznamo veliko ljudi. Nekateri v njem ostanejo za vedno, drugi iz njega odidejo, tretjim se zaobljubimo. Ste našli nekoga, s katerim nameravate osnovati skupno gnezdo in vajino razmerje kronati z zakonom, vendar niste povsem prepričani, če je pravi? Tu so trije znaki, ki govorijo da brez dvoma je.

Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Skupaj sta šla skozi preizkušnje. Razočaranja, težke življenjske odločitve, nesoglasja in drugi temni trenutki, ki sta jih preživela skupaj so ključen pokazatelj kvalitete vajinega odnosa. Če sta kljub vsem tegobam ostala par to pomeni, da drug drugemu zagotavljata podporo in razumevanje. V težkih trenutkih se odnos krepi in če jih vidva vedno znova uspešno premagujeta, sta zagotovo pripravljena na naslednjo postajo vajine zveze, torej na zakon. 

zakon2.jpg

Po sporu se hitro ohladita. Spori so del vsakega razmerja in neredko odličen način za reševanje takšnih ali drugačnih težav. Seveda to velja za konstruktivne prepire, ki ne presegajo meje dobrega okusa in s časoma pripeljejo do izboljšanja odnosa. Če se po njih oba kmalu pomirita in lahko naprej normalno komunicirata je to znak, da je vajina zveza zrela za korak naprej.

Uskladila sta življenjske cilje. Če imata osebi, ki nameravata skupaj preživeti življenje, različne cilje, načrte, interese, želje in poglede na prihodnost, je le malo možnosti, da bi zveza obstala. Seveda to ne pomeni, da morata iskati sebi enakega, potrebujete pa ob sebi nekoga, s podobnimi prioritetami, stališči in normami. Si želita oba družino? Kako gledata na finance? Kje bosta živela? Na takšna in podobna življenjska vprašanja poiščita odgovore in če se vajini skladajo je čas, da začneta razmišljati o prstanih.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte