Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Recept za ljubezen

Lastnosti, ob katerih se bo zaljubil vate.

11.6.2016 ob 6:40

ljubezen_manjasa.jpg

Ne gre za recept, ki bi zagotavljal večno ljubezen, nedvomno pa so nekatere lastnosti tiste, s katerimi boste zlahka osvojili njegovo srce. Poglejte, če jih imate.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Razumevanje

Predvsem dejstva, da potrebuje svoj prostor in čas, četudi je v zvezi. To ne pomeni, da se odmika od srčne izbranke, pač pa, da se kdaj želi zabavati tudi brez nje. Ob občutku, da ga zveza duši, bo iz nje hitro zbežal.

Nežnost

Zdi se povsem preprosto in logično. A mnoge pripadnice nežnejšega spola svoje nežne plati osebnosti ne pokažejo, saj jim je ob njej nerodno in jih je strah, da bi izpadle šibke. Prav nežnost pa je tista, ki očara vsakega junaka.

lepa.jpg

Spoštovanje

Morda tega res ne bodo priznali, a moškim je spoštovanje v zvezi še kako pomembno. Če torej spoštujete njega, njegovo delo, družino, hobije, prijatelje, bo v razmerju zagotovo srečen.

Podpora

Ne glede na to, ali gre za njegove osebne, čustvene, karierne, družabne, seksualne ali katere koli druge potrebe, moški pričakujejo, da jih bodo njihove izvoljenke razumele in jih pri zadovoljevanju teh podpirale. Tedaj nedvomno prav to lahko one pričakujejo v zameno.

Dodana vrednost

Če moški čuti, da mu oseba ob njem lepša, plemeniti življenje, je zagotovo ne bo izpustil iz rok. Kajti čeprav včasih deluje kot samotar, mu družba ženske, ki jo ljubi nedvomno veliko pomeni in se zaveda, da bi bilo življenje brez nje prazno in pusto. 

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte