Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pozor! Če s teboj počne to, nima resnih namenov

Morda te šesti čut na dejstvo, da te on vleče za nos, glasno opozarja, ti pa ga skušaš utišati. Vendar pozor, obstajajo več kot očitni pokazatelji, da se moški z žensko le igra.

19.6.2018 ob 3:43

moski_zenska_par_seks_postelja_par_spolnost.jpg

Ni vedno lahko prepoznati resnične namene tistega, za katerega se je ogrelo tvoje srce. Si tudi on želi resne zveze, ali se s teboj le igra? Včasih se ti zdi, da te, povedano preprosto, vleče za nos, a ob tem, ko v tvojem trebuhu poplesujejo metuljčki, te občutke vztrajno skušaš utišati in se prepričuješ, da te šesti čut vara.

Izjemni zmenki in prav takšen seks so v tvojih očeh več kot zgovoren dokaz, da ima resne namene. A če počne sledečih sedem stvari, se žal motiš. Kdaj si moraš, po pisanju Your Tanga, takoj prenehati metati pesek v oči?

Pove ti, da ni pripravljen na resno zvezo

Povedal ti je, slišala si. On ne išče nič trajnega. Oziroma se s teboj ne vidi v resni zvezi. Prihrani si čas, energijo in dostojanstvo ter ne čakaj, da si bo premislil, saj naj bi sčasoma vendarle spoznal, kako čudovito bitje si.

Dejstvo: ne bo si premislil. Po vsej verjetnosti boš na koncu vajine zgodbe trpela še bolj, kot če bi jo čim prej končala in našla nekoga, ki ima glede razmerja prav takšne želje, kot ti.

Pravi, da prinaša samo težave (ali v drugačnem smislu o sebi grdo govori)

On je velik fant in sebe dobro pozna. Hkrati je do tebe odkrit in pošten, torej mu verjemi ter beži od njega in se ne obračaj nazaj. Če bi te želel prepričati, da je pravi zate, bi se trudil, da bi se pokazal v kar najlepši luči in se zagotovo ne bi ponašal s tem, da pač ni zate, ker si predobra zanj.

Ne slepi se z upanjem, da ti dopoveduje, da je poreden fant samo zato, da bi bil v tvojih očeh privlačnejši. Priznaj, to govori zgolj iz dveh možnih razlogov: ali je res takšen, ali pa je nezrel in otročji. V vsakem primeru se ti ob njem ne obeta nič dobrega.

Po prvem zmenku izgine za tri ali celo pet dni

Če si nekomu res všeč, zagotovo ne bo tako dolgo čakal, da bi te povabil na drugi zmenek. To bo storil hitro, zelo hitro. Če te v dvomih pušča kar celih pet dni (ne tolaži se s tem, da so minili samo trije), potem ga zagotovo nisi dovolj očarala, da bi nate gledal kot na svoje dekle.

Raje, kot na večerjo, te vedno povabi samo na pijačo

V kolikor to počne, v vajino zvezo ni pripravljen vlagati nikakršnega truda. Zadeve ohranja na stopnji minimalnega napora in maksimalnega užitka. Po pijači te seveda povabi v svoje stanovanje, ki je, mimogrede, tik za vogalom. Vse okoliščine govorijo njemu v prid, ti pa si vse skupaj lahko razlagaš na dva načina: ali je alkoholik, ali s teboj nima resnih namenov.

Vedno si ti tista, ki spodbuja komunikacijo

Ovir za komunikacijo dandanes praktično ni. Ker je on povsem povprečen fant, ki uporablja pametni telefon in ima profile na vseh mogočih omrežjih, za to, da nikoli ni tisti, ki te prvi povpraša, kako si in kaj počneš, si čez dan zate nikoli ne vzame časa, ne predlaga naslednjega zmenka in se ne trudi, da bi bila komunikacija med vama konstantna, nima drugega opravičila kot tega, da se mu preprosto ne ljubi ukvarjati s teboj. Žalostno, toda resnično.

Izogiba se srečanjem ob koncu tedna

Videvata se že več tednov, a noben vajin zmenek se ne odvije ob koncu tedna. Vse skupaj je videti takole: k tebi pride pozno zvečer, zgodaj zjutraj pa se mu mudi v službo. Torej imamo zate slabo novico. Zadeve ohranja na distanci, saj te noče vključiti v svoje življenje. Zakaj? Morda nima časa za resno zvezo, še večja verjetnost pa je, da že ima dekle, s katero se sestaja za vikende ali celo soprogo. Ne glede na razlog, beži od njega. Saj vendar nočeš biti nekomu ljubica.

Ne zanima ga nič o tebi in ne pove ti ničesar o sebi

To je najbrž najbolj jasen znak, da ga ne zanimaš preveč. Če bi bil zaljubljen vate, bi želel o tebi izvedeti vse in še več. Prav tako bi te zasipal z informacijami o sebi. Nekdo, ki je zaljubljen, sprašuje, posluša, se sorodni duši odpre, je pozoren, si zapomni, kaj ji je všeč in česa ne mara.

Če zadeve med vama ostajajo površne ali če se ti zdi, da govoriš le ti, o njemu pa ne veš ničesar, je velika verjetnost, da nima nobenega namena s teboj osnovati zveze. Zakaj bi torej energijo in čustva usmerjala v nekaj, kar nima prihodnosti?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Partner si dopisuje z drugo. Je to prevara?

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?

ne spreglejte