Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Po razhodu: To so znaki, da ste pripravljeni na nove zmenke

Ni vam več treba čakati.

29.8.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Po burnem razhodu nekaj časa o tem, da bi poskusili srečo v ljubezni, sploh niste razmišljali. Zadnje čase pa se vse pogosteje igrate z idejo, da bi se znova podali v svet zmenkov. Vendar vas je malce strah. Predvsem tega, da se v njem ne bi dobro znašli (res je preteklo že kar nekaj vode, odkar ste hodili na romantične večerje) in tudi tega, da na nove ljubezenske izkušnje še niste povsem pripravljeni. Če potrebujete dokaze, da je čas za novo poglavje življenja, vam jih ponujamo osem.

Na razhod gledate objektivno

Za nekdanjo zvezo ne žalujete več, temveč vam je povsem jasno, da je propadla z namenom. Prav tako se zavedate svojega deleža krivde za razpad, niste več zagrenjeni in jezni na bivšega, ga ne obsojate ter vse odgovornosti za razhod ne pripisujete njemu.

Poznate svojo vrednost

Po ljubezenskem brodolomu ste si opomogli. Vzeli ste si dovolj časa in se znova naučili ljubiti ter ceniti sebe. Spoštujete se kot žensko. Psihično, čustveno, intelektualno in duhovno se sprejemate ter zase veste, da ste dober ulov.

Veste, česa si želite

V zvezo ste pripravljeni vstopiti zgolj zaradi ljubezni in ne zaradi strahu pred samoto. Jasno vam je, kaj hočete in niste pripravljeni sprejeti manj od tega, kar od partnerstva pričakujete.

Zavedate se svojih preteklih napak

Predvsem pa se zavedate, čemu se morate v prihodnji zvezi izogibati. V času, ko ste bili sami, ste se poglobili vase in spoznali, kaj je z vaše strani prejšnjo popeljalo na stranski tir.

Dobro se zavedate, kdo ste in poznate svojo vrednost

Veste, kaj želite (ne kaj potrebujete) in katere kvalitete iščete pri partnerju. Imate se radi in se zavedate, kaj si zaslužite. Ne dvomite v to, da morate, če hočete v življenje privabiti ljubezen, najprej ljubiti sebe. Prava ljubezen namreč izhaja iz vas samih.

Ste odprti in sproščeni

Znate se spogledovati s tistimi, ki bi lahko nekoč bili vaši partnerji in tudi onimi, ki na prvi pogled ne sodijo v ožji izbor. Imate spletni profil za zmenjkovanje kajti verjamete, da več več možnosti, kot boste izkoristili, večja bo verjetnost, da boste našli za vas pravega.

Imate realna pričakovanja

Veste, da nobeno razmerje nima garancije, a ste pripravljeni poskusiti ter znova podariti srce in počasi osnovati novo zvezo. Brez naglice in zagrenjenosti, temveč z veliko potrpežljivosti in pravimi kompromisi.

Pripravljeni ste zaupati in ljubiti

Prav vzpostavitev zaupanja v nasprotni spol je največji korak ob ponovnem vstopu v svet zmenkov. Kadar slabi izkušnji navkljub ne obsojate več vseh moških po vrsti in si upate odpreti vrata, zaupati ter reči da novi ljubezni, ste nedvomno pripravljeni.


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte