Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet težav, ki uničujejo poletno intimo

Pri poletni akciji pazite, da je ne bo okrnila katera od nadlog, ki jih prinašajo vroči dnevi.

6.8.2015 ob 12:30

shutterstock_256840648.jpg

Poletni seks prinaša posebno vznemirjenje, pa tudi nemalo težav. Poglejte si nekaj takšnih, ki lahko zagrenijo poletne strasti.


Že slediš Mični na Facebooku?


A če vas vseeno zamika:

Pretirano znojenje. Malce znoja je sicer dobrodošlega, a ko se temperature povzpnejo čez 30 stopinj, lahko potoki in kapljice postanejo dokaj moteči in prav nobena fizična aktivnost ni ob njih prav nič privlačna.

Izčrpanost. Poletna vročina v družbi s soparo je lahko dokaj izčrpajoča. In tedaj ni prav nobene volje za izživljanje strasti. Najraje bi samo ležali.

shutterstock_120671236.jpg

Opekline. Kreme za sončenje so poleti seveda obvezna oprema. Če pa ste nanjo pozabili in ste utrpeli opekline, z njimi zagotovo ni mogoče uživati v seksu.

Dehidracija. Sredi same akcije vas lahko zaobjame huda žeja in dehidracija. Zato imejte vedno ob sebi kozarec vode, da ji boste lahko premagali.

shutterstock_79804411.jpg

Pesek na intimnih delih. Preživeli ste čudovit dan na plaži, sonce zahaja in čeprav sta že oblečena, vas zamika seks pod milim nebom, ob šumenju valov. Pomislite še enkrat. Ob strasteh na peščeni plaži pesek zaide v intimne predele, kjer lahko povzroči okužbo. Če se bosta strastem predala na kamniti plaži, pa bosta utrpela neprijetne poškodbe hrbta, ki vaju bodo spremljale vse do konca počitnic ali še dlje.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

ne spreglejte