Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet seksi poz, za katere vama ni treba zapustiti kavča

Kdo pravi, da mora biti dogajanje omejeno na posteljo.

20.10.2017 ob 1:35

zofa_micna.jpg

Saj veš, kako gre: zvečer (ali popoldne) sedita na kavču. Eno vodi k drugemu in nenadoma se vama porodi misel, da ne bi samo sedela. Ali ležala. Počela bi nekaj bolj vročega. Zakaj pa ne? In to kar na licu mesta. Poglej, katere poze so kot nalašč za uresničitev nagajive ideje.

Več vročih namigov najdeš na Facebooku

Leni ljubimec

Idealno za to pozo je, če ima vajin kavč naslonjalo za noge, a šlo bo bo tudi brez njega.

Torej: on sedi na kavču, iztegne nogi, ti pa se nanj usedeš tako, da mu kažeš hrbet. Prime te za boke ter ti pomaga dvigati in spuščati telo v ritmu, ki mu (oziroma vama) najbolj odgovarja.

Akcija od zadaj

Ti stojiš obrnjena proti kavču, nagneš se naprej in se z rokami nasloniš na sedišče. On stoji za teboj in si te vzame od zadaj. Drži te za boke ter penetrira v ritmu, ki ga narekuje on. A to ne pomeni, da ti pri tem ne boš uživala.

Posebna obravnava

Posedi ga na kavč, počasi ga sleci, pri tem poljubljaj in se med njegovimi nogami spusti na kolena ter mu privošči oralni seks, kakršnega še ni okusil. Potem lahko vlogi zamenjata. Vsaj spodobilo bi se tako.

Mastna žlička

Oba na boku ležita na kavču. On na notranji, ti na zunanji strani. Pomakni se nazaj, kolikor gre in se pritisni ob njegovo telo. Ko bo doumel namig in se bosta znebila hlač, se obrni na hrbet in nogo ob njem iztegni čez njegovo telo ter jo položi na naslonjalo kavča.

Popolno. Njemu ne bo treba vlagati preveč energije, ti pa boš med akcijo lahko razvajala svoj klitoris ali božala dojke. No, to lahko počne tudi on. Zagotovo bosta srečna oba.

Draženje na kavču

Položaj, ki vaju bo držal na samem robu vrelišča, do orgazma pa bosta lahko drug drugega pripeljala brez penetracije.

Sedita vsak na svoji strani tako, da sta obrnjena drug proti drugemu. Noge imata nekoliko razkoračene, ti iztegneš svojo proti njegovemu mednožju, on njegovo proti tvojemu in se brez rok dražita tako dolgo, kot vama odgovarja.

Kako bosta nadaljevala, je vajina izbira, lahko pa seveda vključita tudi roki in se še dodatno stimulirata sama. Saj vendar vesta, kaj vama najbolj prija.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

»Ko sem rodila prvega otroka, sem spoznala, da me zaročenec vara s sosedo« (resnična zgodba)

Štiri pričakovanja, ki se jih morate otresti v prid dobrega razmerja

Tako pretiravanje s pornografijo uničuje ljubezensko življenje (in vaše možgane!)

ne spreglejte