Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet najboljših poz za sramežljive in zadržane

Ker to, da se raje držiš zase ne pomeni, da seksa ne maraš.

12.10.2017 ob 1:40

poze.jpg

Ne glede na to, ali zase praviš, da si zaprta vase, sramežljiva ali introvertirana, dejstvo je, da imaš, četudi nisi najbolj odprte narave, rada seks. V prid odlični spolni izkušnji, ki bo v skladu s tvojim značajem, si poglej pet poz za sramežljive.

Več vročih namigov najdeš na Facebooku

Leni kuža

Če se ti zdi, da se ob zrenju v oči partnerja le težko povsem sprostiš in tako pripelješ do končnega cilja, je ta položaj kot nalašč zate. Združuje namreč radosti nežne žličke in surovo energijo položaja po pasje, hkrati pa je tvoj obraz obrnjen stran od tvojega dragega.

Uleži se torej na trebuh, nekoliko se dvigni na rokah in malo pokrči kolena. On se uleže nate s celim telesom in rahlo pokrči kolena, njegove noge so na zunanji strani tvojih, večino svoje teže pa prenese na roki.

Deležna boš globoke penetracije, razvajanja vratu in ne bo se ti treba obremenjevati s tem, kako je med orgazmom videti tvoj obraz.

Čarobna zabava

Uleži se na posteljo tako, da bo tvoja zadnjica tik na njenem robu. Nogi dvigni in ju razširi v obliki črke V, tvoj dragi naj vate vstopi stoje.

Najboljši del? Če bi rada malo zasebnosti, nogi stisni skupaj in se skrij. Ali ju združi samo zato, ker boš tako deležna izrazitejših občutkov.

Prosti roki izkoristi za dodatno stimulacijo, saj si jo vendar zaslužiš.

PREBERI še // Premagaj sramežljivost v postelji

Poredna plat

Znebi se vseh misli, ki se ti podijo po glavi (delo jutri, kakšne so tvoje sramne dlačice in podobno) ter se spolnim radostim prepusti v super seksi pozi.

Uleži se na trebuh. Eno roko potisni pod svoje telo in prste uporabi … že veš kako. Razširi iztegnjeni nogi, naj se on namesti mednju in uleže na tvoje telo. Tako. Učinkovito, intimno, vroče.

Mojstrica

Opazovati in hkrati ne biti viden so sanje vsakega zadržanega. Poleg tega je to poza, v kateri je dovoljene malo lenobe. Uleži se na hrbet, pod boke položi eno ali dve blazini in pokrči nogi ter se stopali nasloni na njegove prsi. On kleči pred teboj in si te vzame. Ti ga lahko opazuješ, sebe pa, če ti tako odgovarja, skriješ za svojimi koleni.

Popolna tema

Če si res zelo sramežljiva, se podaj v svet skupne masturbacije. Namestita se drug ob drugemu, zaprita oči in se sama peljita proti orgazmu.

Nič ne bo narobe, če bo tvoja roka zašla na njegove intimne dele in njegova na tvoje. Za še boljše učinke si lahko prevežeta oči in drug drugemu nudita natančno tisto, kar si želita. V popolni temi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Čas za novo ljubezen? To so nasveti za zmenke po razhodu

12 stvari, ki jih v razmerju ne prenaša nobena močna ženska

Pet znakov, da je zaljubljen (in pet, da ni)

ne spreglejte