Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet najboljših poz za popoldanski seks

Ker vama z njim res ni treba čakati do večera.

24.11.2017 ob 9:55

par_ljubezen_ThinkstockPhotos-876029114.jpg

Zakaj čakati, da pade mrak? Zakaj se ne bi seksi doživetju predala sredi popoldneva, ko se srečata vajina pogleda, prežeta s strastjo in poželenjem? Morda med tem, ko se peče pecivo, ko se vrneta z izleta, ko samo sedita na kavču.

Priložnosti je neskončno, prav tako kot tudi pravih poz. Če pa nimata idej, izberita katero od sledečih petih, najboljših za popoldanski seks. 

Ti si glavna

On na hrbtu leži na kavču, njegovo telo je iztegnjeno, ti se uležeš nanj tako, da sta tvoji nogi med njegovimi. Ob njegovem telesu se nasloniš na roki ter dvigneš trup. Med samim aktom se počasi zibaš in narekuješ ritem. Plus za oba: njemu se odpre čudovit pogled na tvoji dojki, tvoji nogi pa sta tesno skupaj, kar omogoča več trenja in s tem boljše občutke prav tam, kjer so ti najbolj zaželeni.

Trenutek za odmor prvič

Malo se pripravi. Obleci krilo (ne hlače, krilo je odlična izbira za popoldanski seks) in se nasloni ob korito v kuhinji ali umivalnik v kopalnici. S telesom se nagni naprej, tako da bo tvoj trup vzporedno s tlemi, roki, na kateri se naslanjaš, pa iztegnjeni. Nekoliko se razkorači, on naj poklekne za tabo in te do orgazma pripelje oralno. Ti samo uživaj. Tisto, kar si počela prej, bo že počakalo.

Trenutek za odmor drugič

Podobno, kot v prejšnji pozi, mu kažeš hrbet in se naslanjaš na pult, korito, umivalnik. Nagnjena si naprej, on si te vzame od zadaj, ti medtem, ko opravlja svojo nalogo, eno nogo dvigneš, pokrčiš v kolenu in jo nasloniš ob njega. Lahko tudi z obema stojiš na tleh. A saj veš, malce spremembe vedno pride prav, hkrati bo penetracija, če jo boš nogo pokrčila in dvignila, globlja, orgazem pa zato lažje dosegljiv.

Stol kot erotični pripomoček

Pogledaš ga, kako sedi na stolu in nenadoma te prime želja, da bi se mu pridružila. Nič lažjega: počasi se mu približaj, pomagaj mu, da se bo znebil hlač, dvigni krilo in se mu usedi v naročje tako, da bosta vajina obraza tesno skupaj. Hitro, vroče in vzburjajoče.

Seks ob steni

Nimata veliko časa? On si odpne zadrgo, dvigne tvoje krilo in te prisloni ob steno ter si tako privoščita hiter, vroč seks. Še bolje bo, če bo s svojima rokama podprl tvojo zadnjico. Tvoj hrbet bo še vedno ob steni in na njem bodo najbrž vidne posledice dejanja. A te bosta opazila veliko kasneje.

 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Tehnika, ki prepreči prezgodnji izliv

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

ne spreglejte