Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet malenkosti, ki njemu med seksom veliko pomenijo

Da boš vedela, na kaj moraš biti pozorna.

11.12.2017 ob 2:05

opazi_micna.jpg

Za dober seks ne potrebuješ čarovnije in ne super specialnih veščin. Obstajajo pa malenkosti, ki bodo vajinim intimnim igricam v njegovih očeh dale novo vrednost. In ne, med te ne sodijo popolno ličilo, pobrite noge in seksi perilo. Čeprav slednje ne bo odveč. S čim ga boš zagotovo očarala?

Ostani oblečena

Ne povsem, a vendar je nekaj oblačilc na telesu tedaj, ko se ujameta v vrtinec strasti, več kot dobrodošlih. Saj veš, tisto, kar je očem skrito, je vedno bolj mamljivo. Ideja? Ne sleci si spodnjih hlačk. Ob tem, da jih mora umakniti, preden začne s konkretnim dejanjem, bo imel občutek, da počne nekaj prepovedanega. Hkrati ga bo dodatno razvnelo dejstvo, da se mora malce potruditi, da bi dosegel cilj.

Smej se

Smeh v postelji ni samo dopusten, je tudi še kako zaželen. Saj vendar ne počneta nekaj smrtno resnega, temveč tisto, kar vama je v veselje in zabavo. Takšna dejanja vedno spremlja smeh. Iskren, erotičen, zapeljiv ter zanj tako privlačen.

Pokaži mu hrbet

Seveda rad vidi tvoje dojke, trebuh in obraz. A tudi hrbet je zanj seksi. Zato mu kdaj omogoči pogled z drugačne perspektive. Privošči mu veselje v obrnjeni kavbojki ali v položaju po pasje. Verjemi, zameglila boš njegov razum.

Posveti se pozabljenim erogenim točkam

Ni samo njegov penis tisti, ki med seksom hrepeni po pozornosti. Njegove močne erogene cone so tudi testisi in presredek, torej predel med korenino penisa in anusom. Prav ti  neredko ostanejo zanemarjeni. Zato jim posveti malo več pozornosti. Nagrajena boš z njegovim eksplozivnim orgazmom.

Povej mu, kaj ti je všeč (in česa ne maraš)

Seveda so zanj tvoji občutki pomembni. A čeprav je še tako samozavesten, ni vselej povsem prepričan, če ti zagotavlja prave. Torej mu z namigi in vročim šepetom malo pomagaj. Povej mu, kaj ti je všeč in česa ne maraš. Tista, ki o tem brez težav govori, je v njegovih očeh izjemno seksi.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Slovenska smučarka v vlogi fotomodela

Vida Igličar: Oblikovalka in ilustratorka, ki obožuje pastelne barve

Življenje na tehtnici: To sem jaz, Nina

Korak za korakom do čistega hladilnika in zamrzovalnika

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte