Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Pet fenomenalnih jesenskih seksi poz

Pisani letni čas bo ob njih hkrati še vroč.

14.10.2017 ob 5:10

jesen.jpg

Hladno vreme, mrzle sape in dolgi večeri so odlični za seks. Če temu dodamo še pogosto meglo ter neutrudne dežne kaplje, se boš tudi sama strinjala, da je jesen idealna za intimno razvajanje.

Lahko se zavijeta v toplo odejo, se pod njo tesno stisneta drug k drugemu ter nadaljujeta v kateri od poz, ki so kot nalašč za jesensko vročico.

Več vročih namigov najdeš na Facebooku

Dober film in seksi zabava

Ljubezen v položaju žličke tedaj, ko se na zaslonu televizije ali računalnika odvija filmska zgodba? Zakaj pa ne! Lahko se ji prepustita na kavču ali v postelji pod odejo.

Ko si tesno privita k njemu in te objema z roko, jo primi ter popelji na skrite kotičke tvojega telesa: položi jo na mednožje, dojke, stisni jo med stegna. Nedvomno bo sprejel tvojo igro in film ne bo več zanimiv.

Popestrena tekma

Je zvest navijač, zato spremlja takšne in drugačne športne dogodke, ter se pri tem ne pusti motiti?  Nič hudega, vsaka tekma ima polčas. Tega lahko izkoristiš za vroči vložek.

Ko sedi na kavču, ga preseneti, odpni mu hlače, spusti jih na njegove gležnje. Seveda ne pozabi na svoje in se usedi v njegovo naročje. Posuj ga s poljubi, osvobodi svoje dojke, uživaj na vrhu, ne da bi on sploh moral zapustiti svoje strateško mesto.

Če mu boš omogočila takšen posladek, boš zanj nedvomno najboljša ženska na vsem svetu.

PREBERITE še // Seksi namigi za zaporedne orgazme

Seksi objemi

Gre za popolno kombinacijo nežnih objemov in strastnih prijemov. Oba ležita na boku, obrnjena sta en proti drugemu.

Tesno se privij k njemu, svojo spodnjo nogo položi pod njegovo spodnjo, svojo zgornjo pa potisni pod njegovo zgornjo nogo.

Objem bo tako dobil povsem nove razsežnosti. Gibaj se počasi, ne pozabi na poljube in on si zagotovo ne bo želel, da bi bila kje drugje in v drugačnem položaju, kot si.

Potop

Drži, da poza ni najbolj intimna, je pa kot nalašč, če bi se rada malce segrela. Ker je res hladen jesenski večer.

Naj se usede na rob postelje, ti sedi v njegovo naročje tako, da boš obrnjena proti njemu. Potem, ko vstopi vate, se nagni nazaj, kolikor se le lahko.

Naj te drži za roki ter med intimnim aktom vzdržujta ravnotežje. Položaj, ki predstavlja dokajšen izziv, a je nedvomno vreden vsega truda.

Razvajanje ob kaminu

Svetloba, ki jo meče ogenj s kamina, je seksi. Če ga imaš, ne oklevaj ter prižgi plamene. V kaminu in izven njega.

Pred vir intimne svetlobe in vročega zraka položi mehke odeje, blazine ter podobne pripomočke, ki zagotavljajo udobje. Na trebuh se uleži na ljubezensko gnezdece, nekoliko pokrči kolena, razširi noge. On pride od zadaj, te poljublja po vratu, ti šepeta nežne ali poredne besede, kam vse to pelje, pa seveda že dobro veš.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

Popolna dolžina oralnega seksa

Trije najpogostejši razlogi, zaradi katerih se končajo razmerja

ne spreglejte